Caner Uncu İle Soru Cevap

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok alıngandır kendisi, önerileri iyi değil diye ifade atıyorum hemen şikayet etmiş 🤣🤣

Önerdiğim sistemin kötü yanını söyler misin? GameGaraj dolandırıcı mı yoksa? Sistem tavsiyesi konusunda beni etiketle, eğer kötü sistem önerirsem bir daha 4500 TL+ sistem önerilerine yorum yazmayacağım. Umarım teklifimi kabul edersin, etmezsen de lütfen konularıma cevap yazma veya ifade atma. Lütfen, rica ediyorum. Kaldı ki sistem önermeyip bana alıngan diyorsun :D😂😂🤣

Aslında iyi fikir, herkes kendi konularında çok mesajı varsa ona göre bir yetki verilip o konu ile ilgilenebilir. Örneğin mesajını düzeltebilir, şu şöyle bu böyle. Çözüldü olarak kendi alanındaki konuyu işaretleyebilir. Yanlış yaptıysa Süper Moderatör düzeltir vs.
Yeni yasa çıkartmaya gerek yok bence. 10K mesajı olan bir üyenin bilmediği bir şeyi, 100 mesajlı birisi de bilebilir.

Kullanıcıları forumda durdukları süre ve mesajları ile de kıyaslaması hoş değil bence. Mesaj sayısı fazla olup bilgisiz olan, yeni üye olup mesajı az olan bilgili üyeleri çok gördüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı