Shinrai ile Soru Cevap

Gözlemlerime göre bana haksız ceza verenin @painkiller olduğunu sandığım için bu konuda onu suçladım. Bunun yanlış olduğu ortaya çıktı. Bu yüzden kendisinden özür dilerim.
Özrünü kabul ediyorum ben de. Kimseyle kişisel bir problemim yok. Ben sadece burda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Canlar sıkılmasın diye bazen ceza vermek yerine ya kendim düzeltiyorum ya da özelden uyararak ikaz ediyorum. Ben sadece o iftira yüzünden kızdım o kadar. Dediğim gibi ben o konuyu o mesajları görmedim bile. Yanlış anlaşılma diyelim artık. Kapandı gitti o konu. Ayrıca sen değil ama o lafları söyleyenlere kırıldım ben. Sadece moderatörüm diye o lafları söylediklerini de çok iyi biliyorum. Dediğim gibi kimseyle kişisel bir sorunum yok. İyi sosyaller herkese.

@Shinrai Ben de bir soru sorayım o zaman.
Steam'den beni engellemiş ve hiçbir şekilde ulaşamadım. Bir hata falan mı ettim, ne oldu? Bir hatam olduysa özür dileyeyim.
(Nereden çıktı şimdi bu gene dediğini duyar gibiyim [emoji23])

Şafak operasyonunda yakalandı.
Forum dışı bir platformda söylediği kötü sözlerden dolayı forumdan ceza aldı. Neden söylenmediğini tahmin edebilirisin.

@Neşeli Enginar gerçek @Oreki ile Soru Cevap da güzel olurdu :)

@Shinrai amaçsız ve sebepsiz sorulara neden böyle bir tutumun var?
Ben neyli dondurma sevdiğini sorsam cevaplamaz mısın? Cevaplarsan soydum say. Bir sebebi yok sadece aklıma geldi.

Sorulara karşı genel olarak bir tutumum yok. Sadece yorumu yapan arkadaş ile telefon ve donanim konusunda fikirlerimiz uyuşmuyor. O yüzden soruların imali olduğu düşünüyorum.

Neyse senin için cevaplarım.
Eski hesaplarım ile birlikte sanırım 50 ceza aldim. Çoğunu yazım hatası ve yazım hatalı mesajı alıntılamaktan aldığımı hatırlıyorum. Agresif yorumlarımdan dolayı aldığım Uygunsuz Uslup cezalarıda vardı.
Şu an 3 adet cezam var.

Eski bir Arkadaşımın önerisi ile kullanmaya başladım.
Honor Play.
Birden fazla kez topladım. Recep Baltaş kadar usta olduğumu öne sürmüyorum. Ama Düşük-Orta bütçe ile sistem toplayan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Senin öylesine sorduğun soruya cevap vermek gerekirse büyük ihtimal İzmir sıcağında iyi gittiği için seviyorum.

Tüm emeklerin boşa gitmiş o zaman ne diyelim geçmiş olsun.

En azından hesabim silinmedi. Yorumların farklı bir isimle gözükmesinin benim için bir sorunu yok. Ama Agresif yorumlarımdan ve aldığım 50 cezanın birleştirilen hesaba geçmesinden Oreki rahatsız oldu. Bir yazım hatasına hesabı bir sene ceza alacak.

Özrünü kabul ediyorum ben de. Kimseyle kişisel bir problemim yok. Ben sadece burda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Canlar sıkılmasın diye bazen ceza vermek yerine ya kendim düzeltiyorum ya da özelden uyararak ikaz ediyorum. Ben sadece o iftira yüzünden kızdım o kadar. Dediğim gibi ben o konuyu o mesajları görmedim bile. Yanlış anlaşılma diyelim artık. Kapandı gitti o konu. Ayrıca sen değil ama o lafları söyleyenlere kırıldım ben. Sadece moderatörüm diye o lafları söylediklerini de çok iyi biliyorum. Dediğim gibi kimseyle kişisel bir sorunum yok. İyi sosyaller herkese.

Anlık öfke ile hareket edebiliyorum. Gençliğime verin. Aynı şekilde ben de mesajların silinmesine fazla tepki verdim. Malesef orada banada çok laf söylendi. Belli bir yaştan sonra insan haklı olarak ağır yorumları kaldıramıyor.

@Shinrai Ben de bir soru sorayım o zaman.
Steam'den beni engellemiş ve hiçbir şekilde ulaşamadım. Bir hata falan mı ettim, ne oldu? Bir hatam olduysa özür dileyeyim.
(Nereden çıktı şimdi bu gene dediğini duyar gibiyim [emoji23])

İtiraz konumdaki agresif yorumlarım ile çok alay etmiştin. Sanırım bu canımı sıktı. Ters cevap vermemek için engelledim. Malesef öfkelenince yanlış hareket edebiliyorum.

Son düzenleme:
@Shinrai Alay mı? Alay etme gibi bir niyetim yoktu asla. Yanlış anlaşılmış dediklerim. Neden alay edeyim ki?
Sohbet ederken "XD" tarzı ifadeler kullanmam alay etmek istediğim için değildi. Düştüğün durumun ilginçliğine gülüyordum.
Keşke engellemeden önce bana söyleseydin.

@Shinrai Alay mı? Alay etme gibi bir niyetim yoktu asla. Yanlış anlaşılmış dediklerim. Neden alay edeyim ki?
Sohbet ederken "XD" tarzı ifadeler kullanmam alay etmek istediğim için değildi. Düştüğün durumun ilginçliğine gülüyordum.
Keşke engellemeden önce bana söyleseydin.

Ben ne duyduğumu biliyorum. Sorun yok.

Epey önceden senle tartışmıştık galiba tam hatırlamıyorum. Sen hatırlıyor musun bilmiyorum ama bir yanlışım olduysa özür dilerim.

Bir de yaşını söyleyebilir misin?

Profilinde 19 yazdığını gördüm :D

Tartıştığım herkesi hatırlamam mümkün değil. Sonuçta herkesin benimle aynı fikirde olması gibi bir kaide yok. İş hakarete gitmediği sürece tartışmakta bir sorun yoktur. Genelde o zaman gereken cevabı veririm. Hakaret ve ağır bir üslup kullanmadığı sürece bu tarz olayları hatırlamam. Hatta direk Hakaret eden kullanıcıların çoğunu artık hatırlamıyorum.

Profilimde uzun zamandır yazıyor.
Sondaki gülücük simgesinde derin anlamlar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Foruma gelmeden önce bilgisizdim. Genellikle beni @Oreki düzeltmişti. O sisteme o anakart çok kötü olur sistem toplamadan önce daha fazla bilgi edinebilirsin tarzında (Bkz: Ryzen 7 2700X, A320M). Gerçekten üzüldüm. Monitörden gram anlamazdım. Asus olanı hep iyi sanardım ama arkalarında onca değer yatıyormuş. Parlaklık değerinden tut, ms değerine kadar. Gerçekten gitmesine üzüldüm. Umarım geri döner diyeceğim ama aynı durum benim başıma gelse ben de bu tarz tepkiler verebilirdim. 7-8 bin mesaja 13-14 bin beğeni az değil yanlış hatırlamıyorsam bu civarlardaydı. Şimdi ise mesaj sayısı artıp beğeni sayısı düşmüş. @Shinrai senin adına da çok üzüldüm gerçekten. Umarım böyle bir sorunu bir daha yaşamazsın, kimse yaşamaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı