Casper CD.VDI6500A Alınır mı?

Tart ona göre yorumunu yap.
Biraderim o hazır bilgisayarı almaması için bir sürü sebep varken niye almalı diyip arkadaşın kafasını karıştırıyorsun? Kasa çöp, kullanılan PSU'nun ne olduğu belli değil, anakart en düşûk modelin bile altında, RAM'lerinde ne olduğu belli değil, ekran kartı muhtemelen stok soğutmalı ki GTX 750Ti bile değil o bütçeye GTX 960, 950 sığdırılabilecekken daha ne diye konuşuyorsun?

Merhaba arkadaşlar. Modelini belirtmiş olduğum bilgisayarı yeni nesil oyunlar için almayı planlıyorum. Aldığı ücreti hak eden bir donanım olup olmadığını bilmiyorum. Sizce iyi yanları nelerdir? Hangi parçaları kötü? Cevaplarınızı bekliyorum. o_O
Casper bilgisayar değil ısıtma sistemleri üretiyor mübarek. Benim eski Casper bilgisyarımın 1 saat internet baktıktan sonra ekran kartı yanmıştı. Sonra ₺ 500'ye sattım.

Biraderim o hazır bilgisayarı almaması için bir sürü sebep varken niye almalı diyip arkadaşın kafasını karıştırıyorsun? Kasa çöp, kullanılan PSU'nun ne olduğu belli değil, anakart en düşûk modelin bile altında, RAM'lerinde ne olduğu belli değil, ekran kartı muhtemelen stok soğutmalı ki GTX 750Ti bile değil o bütçeye GTX 960, 950 sığdırılabilecekken daha ne diye konuşuyorsun?
Var sayım üzerinde konuşuyorsun.

Nereye yürüyeyim birader. Birader atıp tutma olarak konuşuyorsunuz. Eğer gerçekten ürünü kullansaydınız o zaman hak verebilirdim. Benim elime çok bilgisayarlar geçiyor. Aynı özellikteki pc leri test yapıyorum. Performans olarak fark yok. Sizler gibi atıp tutmuyorum.

Son düzenleme:
Nereye yürüyeyim birader. Birader atıp tutma olarak konuşuyorsunuz. Eğer gerçekten ürünü kullansaydınız o zaman hak verebilirdim. Benim elime çok bilgisayarlar geçiyor. Aynı özellikteki pc leri test yapıyorum. Performans olarak fark yok. Sizler gibi atıp tutmuyorum.
Ya kardeşim aynı özellikteki bilgisayarları karşılaştırırsan tabikide bir fark bulamazsın. Biz diyoruz ki o fiyata o sistem, üstüne birde Casper kalitesi(!), alınmaz diyoruz. Sebeplerini yazmıştım bakabilirsin ordan, o fiyata GTX 960 bile sığdırılabilecekken GTX 750 gibi bir ekran kartıyla neden yetinsin adam? Anlamıyorsun onu anladıkta arkadaşı yanlış yönlendireceksin.

Ya kardeşim aynı özellikteki bilgisayarları karşılaştırırsan tabikide bir fark bulamazsın. Biz diyoruz ki o fiyata o sistem, üstüne birde Casper kalitesi(!), alınmaz diyoruz. Sebeplerini yazmıştım bakabilirsin ordan, o fiyata GTX 960 bile sığdırılabilecekken GTX 750 gibi bir ekran kartıyla neden yetinsin adam? Anlamıyorsun onu anladıkta arkadaşı yanlış yönlendireceksin.
O zaman niye kötüleme yapıyorsun. Performans farkı yoksa. Bunu casper için tek demiyorum. Sen bir bu fiyata gtx 960 bir sığdır bakalım o zaman.

O zaman niye kötüleme yapıyorsun. Performans farkı yoksa. Bunu casper için tek demiyorum. Sen bir bu fiyata gtx 960 bir sığdır bakalım o zaman.
Şimdi burayı yavaşça terket evlat. Ya kardeşim anlamıyorsun. Casperin kullandığı çoğu parça piyasada bile yok o kadar dandik. Pegatron marka anakart, o kasaya zaten hiç değinmeyeceğim bile, PSU'su falan ama anlamıyorum hala ne konuşuyorsun. Uğraşmaktan yoruldum, ama zamanla anlayacaksın sıkıntı yok. ;)

DİPNOT: 66TL'nin lafını yapmayacaksın umarım. :)

i3 sistem.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı