Casper CD.VDI6500A Alınır mı?

@pirates caribbean Sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor. Eline geçen bilgisayarlara yazık. Oyun bilgisayarı değil ki Casper'ın sattığı. İ5 6500 koyulmaz o bütçeye oyun bilgisayarında. Pegatron marka anakart kalitesi vasat, PSU olarak da kalitesiz. Kesinlikle önermiyorum Casper'ı. Kafa ayarı 12'yi izlemeni öneririm.

Bence alınır. Bir kaç gün önce açılan konulara bakın ona göre karar verin.
Hayırdır hocam casper da mı çalışıyorsun casper promotörü müsün ? Burada bilir kişi gibi atıp tutmuşsun da casper iyi bir markaymış gibi neyin peşindesin ?

Ben senelerdir satış danışmanıyım senin gibi bazı tipler geliyor illa casper alcaz biri söyledi çok iyimiş diye onlara iyi alın diyorum veriyorum casperı. 10 casper bilgisayardan 6 tanesi bozuk şekilde geri geliyor geçen teşhire ürün açarken ardarda 2 tane bozuk çıktı 3. bilgisayarı açtık. Burada zerre bilginiz olmadan boş boş yorum yapmayın.

Hayırdır hocam casper da mı çalışıyorsun casper promotörü müsün ? Burada bilir kişi gibi atıp tutmuşsun da casper iyi bir markaymış gibi neyin peşindesin ?

Ben senelerdir satış danışmanıyım senin gibi bazı tipler geliyor illa casper alcaz biri söyledi çok iyimiş diye onlara iyi alın diyorum veriyorum casperı. 10 casper bilgisayardan 6 tanesi bozuk şekilde geri geliyor geçen teşhire ürün açarken ardarda 2 tane bozuk çıktı 3. bilgisayarı açtık. Burada zerre bilginiz olmadan boş boş yorum yapmayın.
Aynen boş konuşuyorum. İncelemesini gerçek manada inceleyen bilir... Benim mesajımı dikkatli gözlük kullanıp okursan ne demek istediğimi anlarsın... Sizin gibiler gibi atıp tutmak beceri isteyen bir meziyet olduğunda üzgünüm o bende o meziyet yok.

@pirates caribbean Sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor. Eline geçen bilgisayarlara yazık. Oyun bilgisayarı değil ki Casper'ın sattığı. İ5 6500 koyulmaz o bütçeye oyun bilgisayarında. Pegatron marka anakart kalitesi vasat, PSU olarak da kalitesiz. Kesinlikle önermiyorum Casper'ı. Kafa ayarı 12'yi izlemeni öneririm.
Aynen kafa ayarı 12 'yi izliyorum , sizin gibi ler gibi atıp tutmak üzerine. Atıp tutmak bir meziyet işidir.. Ki kullanılan anakartı Pegatron olmadığı halde ısrarla demesi.

Ya siz kafayı mı yediniz bi tutturmuşsunuz Pegatron diye. Hiçbir firma bir tane anakarta gebe olur mu? Duymuşsunuz bir yerden iki lafınızdan biri Pegatron. Emin olun Casper tüm ürünlerinde Pegatron kullanıyor :) Araştırdığım kadarıyla da Gigabyte anakart kullanıyor. Bu ürün kaliteli ve fiyatını hak eden bir ürün, boşuna zırvalamayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen boş konuşuyorum. İncelemesini gerçek manada inceleyen bilir... Benim mesajımı dikkatli gözlük kullanıp okursan ne demek istediğimi anlarsın... Sizin gibiler gibi atıp tutmak beceri isteyen bir meziyet olduğunda üzgünüm o bende o meziyet yok.
Ben ne yazdım sen ne yazdın atıp tutuyo dedin neyse gereksiz bi insansın yazmaya gerek yok :)

Düzeltme: Senin topladığın olacak.

Bence de siz olun.....
Gittikçe komikleşiyorsun. Bak arkadaşım, oyunlarda performansı işlemci ve RAM vermez önemli olan ekran kartıdır. Kaldı ki senin o önerdiğin muhteşem sistemdeki(!) ekran kartı GTX 750. GTX 750 diyorum çünki "Ti" bile değil. O kart ile GTX 960 arasında 30 FPS fark var. Sen bu fark için ister 128 GB RAM, i7 6850K koy kapatamazsın. i3 6100 ile i3 6098P arasında performans olarak fark yok. Sadece üstlerindeki HD 530 ile HD 510. i3 6098P, GTX 970'i bile besleyebilecek bir işlemci iken GTX 960'ta zorlanmaz. Hem benim önerdiğim parçaların ne olduğu belli, PSU'sundan kasasına kadar her şey o fiyat için yeterli. İlerde upgrade ederken ne PSU ne kasa sıkıntı olur arkadaş için. Ama bu kadar yazdığımdan sonra hala bir şey anlamıyorsan yapacak bir şey yok. Ha sen çok istiyorsan git Casper al.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı