Casper GT630M/635M için Nvidia 344.75 Güncel Sürücü

Yeni olan sürücüyü doğru kurduysanız yapılabilecek birşey yok. Artık bu laptobu kullanmayı bırakın ve Casper'dan uzak durun. Ben devamlılık sağlasın diye bunları çıkarmıyorum sadece mağduriyetinizi bütçe biriktirene kadar idare edin diye uğraşıyorum. Devamlı güncel sürücü vereceğim diye beklemeyin yani.

Murat abi sen mükemmel bir detaysın, teşekkür ederim verdiğin emekler için. Birçok insanı mağdur durumdan kurtardın. Bu arada problemi çözdüm, şu şekilde;

1. Oyun DVR kapattım.
2. Nvidia ayarlarını Full performansa ayarladım.
3. Sürücüyü yüklerken sadece driver ve PhsyX yazılımını yükledim. Meğer diğer yazılımlar yapıyormuş.

Teşekkürler paylaşım için. Casper kullanıcıları sana minnettar :) İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim. Win 10 RS2'de Game mode, oyun içi DVR ayarları, Steam VR ayarlarını devredışı bırakmanız gerekiyor çoğu oyunda bu tür sorunların başlıca sebebi bu RS2'de. Önceki konularda bildirmiştim ama her konuya da yazacak değilim :) O yüzden kapatmış olduğunuzu düşünerek sadece sürücü sorunlarına yönelik konu olduğundan ona göre yorum yapıyorum burada.

Yine düştük buraya. Casper almayın aldırtmayın. @Murat5038 hocam kusura bakma bu konu için rahatsız ediyorum yine kaldık bu sisteme. Şimdi bende hala 8.1 Pro yüklü. Konu çok karışmış. 8.1 pro için güncel sürücüyü nasıl kurabilirim? Anlattığın yer var ise kaçıncı sayfadır?

Pardon özür dilerim. Çıkarttığınız son sürümü indirip deniyorum.

Anladım fakat yapamadım sürücüyü kurarken Windows Security uyarı vermiyor. Sürücü kurulurken Nvidia klasik sürücü bulunamadı diyor. Neyse sağlık olsun, böyle idare edeceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı