Casper GT630M/635M için Nvidia 344.75 Güncel Sürücü

İşlemleri doğru yapmamış olabilirsiniz. Güncel Windows ile eski sürücülerde uyumsuzluk olduğu gibi bunda da olmuş olabilir güncel sistemde deneyen olmadığından uyumsuzluk yaşamış olabilir. O yüzden windows'u tekrar kurup işlemleri doğru yapın hala aynı ise güncel sürümü isteyen çok olursa üzerinde çalışırım.

Merhaba Murat Bey ,
Güncel son sürümü çıkartsanız çok memnun oluruz.Arkadaş doğru söylüyor windows büyük güncelleme yaptığında ne hikmet ise dere dışı bırakıyor ekran kartını . Yapmamız gereken ise silip tekrar kurmak o zaman çalışıyor .Bir de benim ekran kartım gt 635m di , aygıt yöneticisinde gt 630m diye geçiyor ekran kartım bu normal mi ?

Merhaba Murat Bey ,
Güncel son sürümü çıkartsanız çok memnun oluruz.Arkadaş doğru söylüyor windows büyük güncelleme yaptığında ne hikmet ise dere dışı bırakıyor ekran kartını . Yapmamız gereken ise silip tekrar kurmak o zaman çalışıyor .Bir de benim ekran kartım gt 635m di , aygıt yöneticisinde gt 630m diye geçiyor ekran kartım bu normal mi ?
Hocam sen tekrar mı kurdun ? Ben tekrar kurmaya çalıştım ama sıkıntı yaşıyorum , kurulmadı

Hocam sen tekrar mı kurdun ? Ben tekrar kurmaya çalıştım ama sıkıntı yaşıyorum , kurulmadı

Evet ama bu sürümde değil daha önceki sürümlerde başıma gelmişti ddu ile tamamen kaldırdım öyle kurmuştum.Dediğin gibi bir daha kurulmuyor yerel disk c de bulunan nividia dosyasını da sil öyle kur.Ben şuan rise of the tomb raideri oynuyorum hiç bir güncelleme yapmıyorum sorun olur diye.

aygıt yöneticisinde gt 630m diye geçiyor ekran kartım bu normal mi ?
Normal ben o şekilde tanımlattırdım güncel sürücüde.
Güncel son sürümü çıkartsanız çok memnun oluruz.
İsteyen çok olursa çıkartmaya çalışırım. Arz talep meselesi, çünkü çok uzun uğraş gerektiren bir iş.

Yapmamız gereken ise silip tekrar kurmak o zaman çalışıyor.
Bu şekilde çalışıyorsa zaten yapılması gereken bu normal sürücülerde de. O zaman güncel sürücüye gerek kalmıyor demektir.

Bu şekilde çalışıyorsa zaten yapılması gereken bu normal sürücülerde de. O zaman güncel sürücüye gerek kalmıyor demektir.

Murat Bey bu şekilde olmuyor , arkadaşım windows güncellemesi yapmamış ki ?
Ben daha onceden anlattığınız şekilde kurmuştum , teşekkür yazımı görebilirsiniz geçmiş sayfalarda , ama bu sefer kurulmuyor. Yardımınıza muhtacız

Merhabalar, benim bilgisayarım CKV model bir laptop. Yazılan yöntemler ile Nvidia sürücümü güncelledim. Bugün Windows 10 güncellemesi yaparak sürüm 1607'ye yükselttim. Yükseltmeden önce Aygıt Yöneticisi penceresinde Nvidia GeForce 630M olarak gözüken ekran kartım, güncellemeden sonra Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı oldu. İlk olarak Display Driver Uninstaller programı ile ekran kartımın sürücülerini kaldırıp, sürücü güncelleme adımlarını en baştan yapayım dedim. Sizce bir sorun olur mu? Ne olur ne olmaz sorayım dedim.

İlk olarak Display Driver Uninstaller programı ile ekran kartımın sürücülerini kaldırıp, sürücü güncelleme adımlarını en baştan yapayım dedim. Sizce bir sorun olur mu? Ne olur ne olmaz sorayım dedim.
Evet adımları tekrarlayacaksınız.

@Murat5038 Bey, Hocam her şeyi sırayla yaptım. İntel en son sürümünü kurdum bilgisayara yeni format attım sırasıyla CMD yönetici olarak kodları girdim her sürümde aynı hatayı veriyor bir türlü kuramadım daha önce kurulmuş değil NVIDIA programı. Bilgisayar kuzenim ne olacak şimdi? 630M kullanıyor.

nvv.png

Bilgisayar modeli böyle; Casper Nirvana NB 15.6 CKY.3632-8N45V-F . Bu model bilgisayara neler yapabilirim son sürümü kullanmak için? Benim kendi Casper bilgisayarımın BIOS güncellemesini sırasıyla anlattınız onu başarıyla yaptım bu bilgisayar kuramadım. Buna BIOS güncellmesi gerek mi? Yardımlarınızı bekliyorum...

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı