Casper nasıl bir marka?

Ahmet Çavdar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Aspire A715-75G - İ5 10300H 2.5 GHz Turbo 4.5 GHZ - Intel UHD Graphics & GTX 1650 - 16 GB 2933 MHz

Asus TUF Gaming FX-505DT BQ180T - R5 3550H 2.1 GHz Turbo 3.7 GHz - Vega 8 & GTX 1650 - 16 GB 2400 MHz
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Arkadaşlar laptop alacaktım, işlemci RAM depolama özelleştirme olduğu için Casper markasına baktım. Nirvana serisinden bir profil ile Excalibur serisinden bir profil ayarladım. Teknosa, Vatan ve MediaMarkt mağazalarında varsa oradan almak istedim ama her gittiğim mağaza bana Casper iyi marka değil dedi.
Ben son 6 aya kadar 2007'li bir Casper PC kullandım. Parçalarda performans açısından beklenti olmaması gerekiyordu ama onun dışında öyle arıza veya hata almadım son 1 yıla kadar. Yani 12 sene tertemiz kullandım. Bundan sonra bozulunca yeni laptop bakmaya başladım ve Casper markasına böyle bir dönüş aldım.
Sağlam bildiğim bir markaya böyle yorumlar duyunca size sormak istedim.
Casper nasıl bir marka? Kaliteli mi? Eksileri artıları nelerdir?

Arkadaşlar laptop alacaktım, işlemci RAM depolama özelleştirme olduğu için Casper markasına baktım. Nirvana serisinden bir profil ile Excalibur serisinden bir profil ayarladım. Teknosa, Vatan ve MediaMarkt mağazalarında varsa oradan almak istedim ama her gittiğim mağaza bana Casper iyi marka değil dedi.
Ben son 6 aya kadar 2007'li bir Casper PC kullandım. Parçalarda performans açısından beklenti olmaması gerekiyordu ama onun dışında öyle arıza veya hata almadım son 1 yıla kadar. Yani 12 sene tertemiz kullandım. Bundan sonra bozulunca yeni laptop bakmaya başladım ve Casper markasına böyle bir dönüş aldım.
Sağlam bildiğim bir markaya böyle yorumlar duyunca size sormak istedim.
Casper nasıl bir marka? Kaliteli mi? Eksileri artıları nelerdir?

Casper ve kalite aynı anda bulundurmak çok büyük bir küfür gibidir çünkü kalitenin Z'sini bulundurmayan bir marka. Casper alma zamanında Casper kullanmıştım laptop klavyesi çalışmıyordu bende ek klavye almıştım öyle kullanıyordum en fazla 1 yıl kullandım ve kendimi kullanılmış hissediyorum Casper markasına ait hiçbirşeyi alma telefonu falan vs. uzak dur.

Casper ve kalite aynı anda bulundurmak çok büyük bir küfür gibidir çünkü kalitenin Z'sini bulundurmayan bir marka. Casper alma zamanında Casper kullanmıştım laptop klavyesi çalışmıyordu bende ek klavye almıştım öyle kullanıyordum en fazla 1 yıl kullandım ve kendimi kullanılmış hissediyorum Casper markasına ait hiçbirşeyi alma telefonu falan vs. uzak dur.
Demeyin ya, ben eski bilgisayarı kullanınca hiç araştırmadım, demek böyle dandik marka olmuş :(

Bak HP ve Casper markalarından uzak dur ciddi ısınma problemleri var HP çözdü diyorlar ama hala var.
Acer düşünüyorum zaten, HP ısınma haricinde kaliteli dediler ama dediğim gibi Casper'ı böyle beklemiyordum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı