HP'de hep vardı hala da var.Bak HP ve Casper markalarından uzak dur ciddi ısınma problemleri var HP çözdü diyorlar ama hala var.
HP'de hep vardı hala da var.Bak HP ve Casper markalarından uzak dur ciddi ısınma problemleri var HP çözdü diyorlar ama hala var.
HP ısınma haricinde kaliteli
Acer düşünüyorum zaten, HP ısınma haricinde kaliteli dediler ama dediğim gibi Casper'ı böyle beklemiyordum.
Arkadaşlar laptop alacaktım, işlemci RAM depolama özelleştirme olduğu için Casper markasına baktım. Nirvana serisinden bir profil ile Excalibur serisinden bir profil ayarladım. Teknosa, Vatan ve MediaMarkt mağazalarında varsa oradan almak istedim ama her gittiğim mağaza bana Casper iyi marka değil dedi.
Ben son 6 aya kadar 2007'li bir Casper PC kullandım. Parçalarda performans açısından beklenti olmaması gerekiyordu ama onun dışında öyle arıza veya hata almadım son 1 yıla kadar. Yani 12 sene tertemiz kullandım. Bundan sonra bozulunca yeni laptop bakmaya başladım ve Casper markasına böyle bir dönüş aldım.
Sağlam bildiğim bir markaya böyle yorumlar duyunca size sormak istedim.
Casper nasıl bir marka? Kaliteli mi? Eksileri artıları nelerdir?
Ah bi bütçe olsa....Kullanabilme firsatim olmadi ama gozu kapali secilebilecek bir marka degil. ASUS'un laptoplarina yonelmenizi tavsiye ederim.
Ben 6-7 sene giderim o zaman, Casper PC ile 12 gittiğime göre.Acer güzel 2 yıl kullandım ve gerçekten memnundum bende biraz laptop hastalığı var rahatlık hastası da denebilir istediğim yerde istediğim zaman istediğim gibi oynamak istediğim için böyle tüm laptop markalarını kullanmışımdır aşa yukarı ama sana HP ve Casper'dan uzak dur derim.
Ben 6-7 sene giderim o zaman, Casper PC ile 12 gittiğime göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.