Casper neden alınmıyor?

Bütçe
26.000
Monster kasa kalitesinin bir tık altında bir marka (Abra serisi için konuşuyorum) kendi cihazımı aldığım dönemlerde Monster taş gibiydi F/P ürünler üretiyorlardı piyasanın 2K altına çok daha iyi cihazlar satıyorlardı fakat son 1 yıldır böyle değil Casper ise genel olarak kötü bir marka.
 
Seneye bakmıyor değil HP uzun süreli tecrübesini en iyi şekilde yansıtan firmalardan birisi, güvenle tercih edilebilecek iyi bir firma.
Hocam cahil çocuk çoluk tayfası bunlar ya adamlar 85 yıllık marka bunun getirdiği devasa tecrübe birikim var bu küçüklerin anlayacağı şeyler değil.
 
Tecrübe birikimi 🥱 geçen bunu argüman sunan adam HP 100 yıldır laptop üretiyor sanıyordu, aynen kardeşim o deneyimle ilk laptopu HP üretti değil mi :D? Markanın kuruluş tarihi bir şeyi üretmeyi başladığı zamanı temsil etmez.
 
Tecrübe birikimi 🥱 geçen bunu argüman sunan adam HP 100 yıldır laptop üretiyor sanıyordu, aynen kardeşim o deneyimle ilk laptopu HP üretti değil mi :D? Markanın kuruluş tarihi bir şeyi üretmeyi başladığı zamanı temsil etmez.

45 senedir taşınabilir bilgisayar üretiyor? Tecrübe kelimesinden çok bir şey anladığınızı sanmıyorum😀 İlk laptopu üreten hangi tecrübeden faydalanmıştı acaba😂 Sizce tecrübe dediğimiz şey "Laptop üretimi tecrübesi" mi yoksa bir markayı marka yapan şeylerin tümünün tecrübesi mi😂
 
45 senedir taşınabilir bilgisayar üretiyor? Tecrübe kelimesinden çok bir şey anladığınızı sanmıyorum😀 İlk laptopu üreten hangi tecrübeden faydalanıyor acaba😂 Sizce tecrübe dediğimiz şey "Laptop üretimi tecrübesi" mi?😂

İlk laptopu üreten kendi fikirleriyle yapıyor? Ardından IBM geliştiriyor ve 90'da HP giriyor piyasaya, daha önceden ürettiği şeylerin laptop üretimlerinde tecrübe olarak etkisi olmaz, 100 yıllık marka olması bir şeyi değiştirmiyor. Ha bu arada, tecrübe tecrübe dediğiniz adamların Pavilion serisinde neler yaptıkları da belli.
 
Casper o kadar kötülenecek bir marka değil. MSI Asus bütçesine çıkamayanlar için gayet fiyat performans cihazlar üretiyor. Kasa kalitesini bilmem.
 
Son düzenleme:
Allah size beyin islah etsin daha yaşınız küçük olduğu için kurumsallık tecrübe gibi kavramları öğrenemediniz muhtemelen. Bir fikir birikimi teknoloji zaman içinde oluşur firmada bir gelenek olarak gelişir. Uzaktan bir örnek olsada benzer örneğin ordumuz TSK çok eski bir tarihte kurulmuştur o zamanki şartlarla şuan ki şartların alakası yoktur ancak bu size bir gelenek getirir bu sayede emsallerinize göre çok daha iyi iş yaparsınız. İnsan tecrübeyle bile neyi yanlış doğru yaptığını göre göre doğruyu bulur. Kurumsallık diye bir kavram var onu öğrenin bir firma uzun yıllar hayatta kaldıysa boşuna kalmamıştır başarılı olmuştur ki bişeylerde öyle kalmıştır. İlla güncel şeyleri eskiden beri üretmesine gerek yok tarihi bir gelenek önemli hep tecrübeli firmalar güzel işler yaparlar oyun firmasında da böyledir.

Adamlara ilkokul gibi tecrübe kavramını öğrettik ya.
 

Geri
Yukarı