Çözüldü Casper Nirvana S500 alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
Gelsenkirchen/Deutschland
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 1200AF 4.0GHz
Asrock B450M-HDV R4.0
16GB 3200MHZ
RX570 4GB SAPPHİRE PULSE
GİGABYTE 120GB SATA3
SAMSUNG 256GB M.2
HİTACHİ 580GB HDD
500W 80+
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben laptop arıyordum bulamadım bir türlü sonra televizyon izlerken Casper Nirvana S500 reklamı çıktı bir bakayım dedim. Fiyatı çok güzel geldi bana hem konfigüre de edebilirsin. Ben öğrenciyim, bilgisayarı sık sık taşıyorum hem ince hem hafif olması dikkatimi çekti ve sessiz çalışıyormuş. Ben böyle derslerden sonra biraz CS:GO atmak için almak istiyorum. Sizce nasıl bir verim alabilirim? (8 veya 16 GB RAM alacağım).

Çözüm
Arkadaşlar ben laptop arıyordum bulamadım bir türlü sonra televizyon izlerken Casper Nirvana S500 reklamı çıktı bir bakayım dedim. Fiyatı çok güzel geldi bana hem konfigüre de edebilirsin. Ben öğrenciyim, bilgisayarı sık sık taşıyorum hem ince hem hafif olması dikkatimi çekti ve sessiz çalışıyormuş. Ben böyle derslerden sonra biraz CS:GO atmak için almak istiyorum. Sizce nasıl bir verim alabilirim? (8 veya 16 GB RAM alacağım).

Ben 6 ay önce bütçeden dolayı bunu aldım.(Ekran kartlı model mx230) web tasarım okuyorum, Office programları kullanıyorum. Günlük kullanımda güzel işler çıkartıyor. Oyunlara gelirsek Valorant, GTA 5, CS-GO, ETS 2, PUBG oyunlarını oynadım. Bu oyunları da rahatlıkla oynadığımı söyleyebilirim FPS açısından oyun keyfi gayet iyi. Açılış hızı olarak içinde bulunan SSD gayet yeterli hızda. 1 kere mavi ekran hatası almadım. Alacaksanız mutlaka RAM'i 8 GB üstünde alın. Bataryası da günlük kullanımda gayet iyi gidiyor. Sıcaklık değerleri ise oyunlarda ekran kartı sıcaklığı 68-72 derece işlemci sıcaklığı 80-85 derece. Söyleyeceklerim bu kadar eğer çok böyle oyun delisi oyuncu değilseniz arada vakit öldürmek, biraz kafa dağıtmak için oynuyorsanız gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı