Ben 2010 Yılının ortalarında Casper marka bilgisayar almıştım ve o zaman çok memnundum. Modelini tam hatırlamıyorum.
Bileşenler;
İşlemci: Intel i5 760
Ekran Kartı: ATI Radeon HD 5750
Ram: Elixir Marka 6GB
HDD: 1 TB Segate
Anakart: IPMIP-GS H55
Yaptığım Değişiklikler;
Sandisk Extreme 240 GB SSD
1 TB WD Blue HDD
Corsair 400R Kasa
Stok soğutucuyu Thermaltake Contac 21 ile değişme
8 GB Corsair Vengeance Ram ekleme
Corsair GS 600W Güç Kaynağı
SSD'yi aldığımda farkettiğim birşey de anakart'ın SATA 2 olması, beni şaşırtmıştı

Ekran kartı, İşlemci ve Anakart duruyor. Ekran kartını değiştirebilirim ama çok aşırı bir oyun oynayan biri değilim league of legends iş görüyor. İşlemci ile Anakart'ı değiştirmeyi planlıyorum ama ileride olabilir
Ben şahsen aldığım bilgisayardan çok memnun kaldım ama o zaman benim şansım mıydı yada Casper'ın tek seferlik bir modelimiydi bilemem ben memnundum.
Yaklaşık 8 Ay önce de çalıştığım işyerindeki bilgisayarım yenilendi oraya da Casper aldılar ama işte ondan pişmanım bu kadar hatalı bir bilgisayar olamaz bileşenlerden mi kaynaklı anakarttan mı bilemiyorum bilgisayar durduk yere resetliyor, donuyor du bende anakart'ın üreticisinin sitesinden güncel BIOS güncellemesini indirip bu sorunu çözmüştüm ama içim rahat değildi zaten kullanılan bileşenler de çok mantıksız
İşyerine Alınan Bilgisayar:
Casper İntel Core i7 4770 3.4 Ghz 8 Gb Ddr3 1 Tb Hdd 2 Gb Nvidia Gt630 Win 8 - Vatan Bilgisayar
Ama bunu ileride birkaç değişiklik ile adam edebilirim