Çatır Çatır Korsan Kullanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bahsi geçen güç ve bütçeyi bulursanız yaparsınız. Şimdiye kadar koca firmalar bunu düşünmedi de ilk siz düşünmediniz ya?

İlk ben mi düşündüm diyorum? Sizin bu algılarınızdan gerçekten bıktım. Siz oyuna para veriyorsunuz diye durumu olmayanlar napsın? Borç falan mı alsın, yoksa biriktirsin mi? Herkes orijinal kullanmayacak bunu kabullenin artık.

İlk ben mi düşündüm diyorum? Sizin bu algılarınızdan gerçekten bıktım. Siz oyuna para veriyorsunuz diye durumu olmayanlar napsın? Borç falan mı alsın, yoksa biriktirsin mi? Herkes orijinal kullanmayacak bunu kabullenin artık.
Herkes orjinal kullanmak zorunda değil fakat durumum yok bunun için pek kabul edilebilir bir bahane değil. 300-400-500TL'lik oyunlarda bahanedir fakat 20 TL'ye satılan Witcher 3'ü korsan kullanan kişi işi abartmıştır, saçmalamıştır.

Ayrıca evet, durumu yoksa yana para koyup biriktirsin, bu kadar basit. Bir şey almak istiyorsanız paranızı biriktirirsiniz.

Kullanın bizi ilgilendirmez ama bunu bi' marifetmiş gibi söylemenizi doğru bulmuyorum.

hiç kimse babasının hayrına bir uygulamayı crackleyip ücretsiz koymaz

Ün yapmak için koyuyorlar. Aksini iddia edemezsiniz yoksa konsolların kırılma sebeplerini açıklayamayız.

İşini çok iyi yapmasına rağmen Aspova'yı tüm dünya tanımıyor ama Skidrow dünyaca tanınıyor :).

Virüslerin sebebi kıranlar değil, paketleyip dağıtanlar.

Eğer ücretli bir ürün illegal olarak ücretsiz sunuluyorsa buradaki ürün sizsinizdir.
torrentden game of thrones'un full sezonunu indirmek de illegal. Onda kurulum da yok, virüs dosyalarını nereye koyuyolar hocam merak ettim 😆 , Bi de eşekherif var. Ücretsiz altyazı çeviren. O da herhalde altyazı dosyalarına virüs koyuyor olmalı 😆.
Aman ücretsiz bişey indirmeyin arkadaşlar virüs gelir cısss yapar haa ona göre 😡

Korsan konusunda şunu söyleyeyim; Eninde sonunda hak sahipleri sizden hakkını fazlasıyla alacaktır.. O yüzden korsanı, içinde virüs bile olmasa övmeyin, hırsızlığın övülecek bir yanı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı