CCleaner para iadesi maili gelmedi

xinqaret

Centipat
Daha fazla  
Para iadesi talep ettiğinizi anlıyorum. Endişelenmeyin, size bu konuda yardımcı olayım.

Hesabınızı kontrol ettiğimde, bunun 30 günlük ücretsiz deneme aboneliğinizin otomatik yenileme hizmeti için yapılandırılmış olması nedeniyle gerçekleştiğini keşfettim, bu nedenle kısa süre önce kendini yeniledi ve bu yenileme için hesabınızı faturalandırdık.

Varsayılan olarak, bizden bir CCleaner lisansı satın alındığında, ister 30 günlük ücretsiz deneme aboneliği olsun, otomatik yenileme abonelik hizmetine yerleştirilirsiniz. Ancak bu abonelik programın seçenekler > hakkında > lisans bilgileri > aboneliği yönet bölümünden kolayca iptal edilebilir.

Bunun için bir geri ödeme mümkündür, ancak açıklığa kavuşturmak için öncelikle lisansınızı neden artık yenilemek istemediğinizi sorabilir miyim? CCleaner'ı kullanmadan önce herhangi bir sorun ya da problemle karşılaştınız mı?

Bu konuda size yardımcı olabilir ve sorunu çözebilirim, böylece CCleaner'ı bilgisayarınızda kullanmaya devam edebilirsiniz.
Ayrıca, iade talebinizin nedeni yenileme fiyatı ise, size yenileme fiyatından 80 TL indirim yapmama ne dersiniz? Bu tutarı size iade edeceğim, böylece lisansı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Buna karşı 3 tane seçenek vardı yes cancel dedim 1 gündür mail gelmiyor. Ne olacak sizce? İşlemci alacağım parayı çekmişler. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir süre geçmiş üzerinden benden de kaç zaman sonra durduk yere 600 küsür para çektiler iade yapıldı mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı