Celal Şengör taciz skandalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Prof. Dr. Celal Şengör'ün katıldığı Zoom etkinliğinde öğrencisine uyguladığı tacizi ‘anı anlatır' gibi rahat şekilde anlatması tepki çekti.
Bu adam kendi alanında başarılı ama yaptığı aklım almıyor resmen...
Bu arada sosyal medyada feministler bayağı tepki gösterdi.
Kaynak:

Allah'in dusmanlarina ölüm(!).

Arkadaslar kendisine karsi nefret ve sevgi duygularini beslemem. Notrum yani.
Gecen Ateist Denegi kanalinda, canli yayinda gordum ve internet uzerinde populer kulturun ve populer bilimin kolesi olmus insanlarin davranislarindan bahsetti. Cahil cahil konusup, zorbalik yaptiklarini belirtti Celal hoca. Saygi duydum bu noktada.

Ama bu yaptigi neyse bilmiyorum. Daha yeni saygi duymaya basladim.

Önüne her geleni profesör yaparlarsa olacağı bu adamda 0000.1 bile vicdan yokmuş sen bunu iyi yapmışsın gibi nasıl öğrencine rahatça anlatırsın yahu.

Tacize uğrayan kızı kendi yakının gibi düşün ve öyle yorum yap dostum. Ortada bir yanlış var ve bu hepimizi ilgilendiriyor bu adam bir hasta.
Olayın taciz olması için kızın rahatsız olması gerekmiyor mu? Ben bunu söylüyorum deminden beri. Rahatsız olduysa olduysa oldu, erkek adam gerekirse taciz de yapar mı dedim?

Tepki göstermek için dinci olması gerekmiyor. Birçok yerde normalleştirmeye çalışan olmuş.
Yaptığı cinsel tacizdir. Bilgili olması umrumda değil. Kendisini severek takip ederdim ama saygım yok oldu.
Sen var ya, harika bir detaysın.

Şu yorumu yaparken hiç mi utanmadın ha? Hiç mi düşünmedin?
Doğru "Çoğu taciz olaylarında din adamlarının olması tesadüf olamaz" yazması gerekirdi(!), değil mi?
Böyle saçma bir yorumu bir Müslüman'dan başkası yapamaz.
Bu mantığına göre, taciz olaylarını da ateistlerden başkaları yapmaz. Tamamen senin mantığına göre hareket ettim kardeş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı