Acaba yüklü olan oyunları da gösterir misiniz? Bir zahmet Valve oyunları ve Minecraft olmasın.
Tamamdır, atıyorum.
@Maotunq Valve oyunlarını istemediğin için;
Acaba yüklü olan oyunları da gösterir misiniz? Bir zahmet Valve oyunları ve Minecraft olmasın.
Bunlar yapılmıyorsa Linux kullanan arkadaşlar sadece internette gezinmek için mi kullanıyorlar?
Lafımı geri falan düzeltmeyeceğim kararlaştırıldı. Size teşekkür ederim adam gibi tartıştığınız için. Diğerlerine 2 kelime ettik diye tabiri caizse (silinmiştir).
Hayır yeri gelir oyun da oynanır, programlama da.Bunlar yapılmıyorsa Linux kullanan arkadaşlar sadece internette gezinmek için mi kullanıyorlar? Bilmediğim için soruyorum diğer arkadaş gibi dalga geçme amacım yok.
Lafımı geri falan düzeltmeyeceğim kararlaştırıldı. Size teşekkür ederim adam gibi tartıştığınız için. Diğerlerine 2 kelime ettik diye tabiri caizse ağladılar.
Nirvana olmak isteyen kendi dağıtımını yapar.Güvenlik nerede kaldı hocam?
Neyse güvenlik isteyen Linux kullanabilir. Nirvana olmak isteyen BSD kullanır.
Yerine göre düşündüklerimi emoji ile yansıttım. Moderasyon ceza atarsa onların ayıbı.Eki Görüntüle 825184
Keremciğim spam yapma yoksa moderatör abiler çarpar seni. 10 Saniye'de nasıl tüm mesajlarımı okudu ve aynı emojiyi attı hayret ettim.
Nirvana olmak isteyen kendi dağıtımını yapar.
İki laf etmek, GNU/Linux bölümünde insanların kullandığı kernele/dağıtıma "çöp" kelimesini yazıp, Windows Linux'tan daha iyidir tartışmaya kapalı yazmak değildir.Lafımı geri falan düzeltmeyeceğim kararlaştırıldı. Size teşekkür ederim adam gibi tartıştığınız için. Diğerlerine 2 kelime ettik diye tabiri caizse (silinmiştir).
Yerine göre düşündüklerimi emoji ile yansıttım. Moderasyon ceza atarsa onların ayıbı.
Kullanmadığınız bir şeye bu kadar laf atmanız da hoş olmamış. GNU/Linux ücretsiz ve özgür bir yazılımken Windows'u bu kadar körü körüne savunmak ne kadar mantıklı?
İki laf etmek, GNU/Linux bölümünde insanların kullandığı kernele/dağıtıma "çöp" kelimesini yazıp, Windows Linux'tan daha iyidir tartışmaya kapalı yazmak değildir.
Madem Windows daha iyi ne yapıyorsunuz bu bölümde? Gidip Windows 10 bölümünde takılın buralar size göre değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.