CHP binasına "Ben Kemal, geliyorum" afişi asıldı

Valla göz ardı listemi en çok şu "Kılıçdaroğlu aday olmasın" görsellerini paylaşanlar dolduruyor, var olun.

Bu seçimi gözde büyütmeye de lüzum yok. Cumhur denen ittifak bloğunun yukarılardan sallasam oyu %45 bile etmiyor. Muhalefetin, geriye kalan oyları himayesinde toplayacak bir aday çıkarması gerekli sadece. E tabii oylara da sahip çıkmak gerekiyor.
 
Valla göz ardı listemi en çok şu "Kılıçdaroğlu aday olmasın" görsellerini paylaşanlar dolduruyor, var olun.

Bu seçimi gözde büyütmeye lüzum yok. Cumhur denen ittifak bloğunun oyu yukarılardan sallasam %45 bile etmiyor. Muhalefetin, geriye kalan oyları himayesinde toplayacak bir aday çıkarması gerekli sadece.

Not ediniz , Türkiye yine AKP ve Erdoğan ile devam edecek peki neden ?

Buraya düşüncelerini yazan insanların görüyorsunuz hiçbiri kendi düşünceleri değil Influencer düşünceleri ve birebir de bağ kuruyorlar etkisinde kalıyorlar işin içinde Marketing de var Sosyal medyayla alakalı

Haliyle de totalde bakıldığında hep aynı sonuç açığa çıkıyor bunun değişmesi nasıl olur ?

Yurttaşlık bilinci sorumluluk aşılamakla olur , yani oy kullanacağı zaman kullanacağı oyun sorumluluğunu harfiyen almakla olur.

Fevzioğlu Doğu Perinçek Süleyman Soylu gibi sayısız figür gördü insanlar ama hala ısrarla iki gün sonra başka deyince oylarını akıtmaya devam ediyorlar .
O yüzden birisi tolere edilmez bir hata yaptıysa iki gün sonra sana hoş gelen vaatte bulunduğunda sen ona oy çakıyorsan biri sana oy çak dedi oy çakıyorsan yaşadığın her şey de ister istemez müstahak yani .

Bu kabilecilikten müritlikten kurtulursak anca düzelecek şeyler bunlar .
 
Medyanın KK'yi ezik gösterme oyununa geliyorsunuz.

"Böyük oyunu gördüm." diyorsun yani :D

Adamın yaptığı olumsuz şeyler gerçekten çok az.

Çok az mı? Kılıçdaroğlu'nun PKK'ya ve Öcalan'a destek paylaşımları yapan Nuşirevan Elçi'yi başdanışmanı yapması ve "Apo'nun heykelini dikeceğiz." diyen Demirtaş'ı hapisten çıkaracağını söylemesi kabul edilemez. "Apo'nun heykelini dikeceğiz." diyen Demirtaş'ı hapisten çıkaracağını söyleyen biri için "Yaptığı olumsuzluklar az." demen bana göre çok komik.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aday kim olacak az çok anlamışsınızdır.

"Kılıçdaroğlu aday olacak. 4 şubat gelince mesajıma tekrar bakıp haklıymış dersiniz." demiştim. Az çok haklı çıktım. İyisi ile kötüsü ile hayırlısı olsun.

Adam bildiğiniz diyor ki: "gardaş o seçim öyle kaybedilmez böyle kaybedilir" arkadaşlar üzgünüm ama bu seçimde de yüksek ihtimalle kaybedeceğiz.
 
Ya dede sen cumhurbaşkanı olsan nolur ömrün kaldı mı kalmadı mı belli değil belkide evde kalp pili ile yaşıyorsun bilmiyoruz ama umarım gelmezsin. Yemin ederim her yerde ülkeyi şikayet eden insanlar gördüm yav sizde şikayet ediyorsunuz ama aklınız yok mu neden iyi birisi çıkmıyor? Yav açık oylamalar yapılıyor Ekrem vs RTE diye yav ekrem kazanıyor mansurdada aynı şekilde yapılıyor mansur kazanıyor ama kemal başkan yapınca rte kazanıyor. Yav 3te 1 oranını nasıl tutturmayı başarıyorsunuz ya? sadece üniversitede 1+0 eve 4-5k vermek istemeyen birisiyim çok mu şey istiyorum? Evimi geçindirmek istiyorum, yurt dışına çıkmak istemiyorum mesela(!) ama bunuda yapın be.
 
Adamlar ilk İstanbul seçimini iptal etti hiçbir gerekçe olmadan. YSK'ye sundukları tüm kanıtlar çürütüldü ama hala açıklama yapmıyorlar niye iptal edildiğine dair. Bu seçimi de iptal edebilirler. Hak, hukuk, yasa dinleseler zaten Erdoğan'ın aday olmayacağı açıkça anayasada yazıyor. Bu kadar ümitli olmayın derim.
Son dediğiniz söz yanlıştır. Bende sizin gibi düşünüyordum ancak başkanlık sisteminin değişmesinden dolayı eski dönem 1. dönem oldu. Şimdi 2. dönem olucak. Yani yeniden aday olma hakkına sahip.
 

Geri
Yukarı