Cinler gerçek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Din'de açıklanan gibi değil de insandan başka varlıklar tabii ki var. Belki bizim gezegenimizde belki diğer gezegenlerde. Dünya'da var mı bilmem ama koskoca ucu bucağı bilinmeyen evrende yok diyemez kimse. yok diyenler zaten hangi kafada onu da anlamış değilim.
Cin ve uzaylı birbirinden tamamen farklı kavramlar, karıştırmayın. Uzaylılar kesinlikle vardır veya yoktur diyemeyiz şu an ama olabilir diyebiliyoruz çünkü evren geniş ve bu olasılık ihmal edilebilecek düzeyin üstünde. Cinler ise anlatıldığı üzere bizim alemimizden farklı bir alemde yaşayan fakat uzay konumu olarak aynı yerde bulunan, bizimle etkileşime geçebilen fakat hiç gözükmeyen, insanların içine girebilen, onları yönetebilen, rahatsızlıklara yol açabilen varlıklar. Şu zamana kadar gerçekten gözüken bir cin yok. Olmayacak da. Birtakım olaylar yaşadığını iddia eden kişiler ya psikolojik bir rahatsızlık yaşıyordur ya da bilmediği bir olaydan ürküp böyle bir yorum yapmıştır. Evinizde çarpan kapılar, terk edilmiş köylerde duyulan sesler, tıkırtılar cinler değil. Rüzgar diye bir şeyin varlığını unutmamak gerek mesela. :)
Cinlerle görüştüğünü iddia eden şarlatanlara inanıyorsanız kanıtlamalarını isteyin sadece. Ya inkâr edecek, sizi kafirlikle suçlayacak ya da birtakım illüzyonlara başvuracaktır.
 
İnsanlar diyor ki görmüyorsam niye inanayayim. Senin aklın var ama görmüyorsun, ona nasıl inanıyorsun?
Konudan bağımsız, aklını kullanabilirsin, nasıl doğada 3 veya 5 olmamasına rağmen kayıt üzerinde kullanabiliyorsan o şekilde kullanırsın, cinleri nasıl kullanıyorum? Dinsel boyutu hakkında fikrim yok.


Genel olarak ekliyeyim, bilimde her zaman açık uç vardır, şimdilik ispatlanmamıştır, ispatlanacağı hakkında fikrimiz yoktur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı