Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Hocam yanlış anlamayın size muhalefet olmak için sürekli cevap vermiyorum fakat Lise çağından sonra bu tarz olaylara merak başlıyor çünkü ergenliğe giriyorsunuz. En azından Lise 1'den itibaren haftada 1 ders olacak şekilde öğretilmesi gerekiyor. Emin olun uygulanan hiç bir ülkede teneffüste mahrem yerlerini gösterenlerle alakalı bir haber okumadım olduğunu da düşünmüyorum. Onun dışında bu tarz bel altı muhabbetler gençler arasında zaten yaygın bir şekilde yapılıyor. Bazen sokakta ailemle dolaşırken çekip birine geçiresim gerekiyor. Bu olayın dersle alakalı olarak gelişeceğini düşünmüyorum. Hastalık olarak ise korunma yollarını öğrenmeleri bile çok büyük adımlar. Zamanında gazetelere manşet olmuş ''doktorculuk oynarken oldu'' tarzı açıklamalara bir önlem olur.13 yaşındaki bir çocuğa, cinsel hastalığı öğretsen ne, öğretmesen ne? Çocuk yakın zamanda ilişkiye mi girecek? Senin dediğinle benimkinin ne alakası var? Mahremiyet duygusu diyorum sana, böyle bir ders görürlerse tenefüste birbirlerine cinsel organlarını gösterip 'Kiminki daha büyük?' diye konuşurlar. Mahremiyet duygusunu kaybederler.