CM Storm Devastator İncelemesi

Selam arkadaşlar . Dün sipariş ettiğim klavye & fare seti elime ulaştı . Bence sizler için incelemesini yapmak istedim.
Daha önce D&R'dan sipariş etmiştim ancak ürün 2 gün tedarik sürecinde kalınca siparişi iptal edip gittigidiyor'dan aldım .

Öncelikle kutu açılışından bahsedeyim:

IMG_20150306_154855.jpg


Kutu sağlam bir şekilde elime ulaştı ve kutunun dışı gayet hoşuma gitti.Kutu içeriği ise şöyle :
IMG_20150306_155212.jpg


Ardından klavyeyi bilgisayarıma bağladım . Fare ve klavye gerçekten iyi durumda. Eli kaydırmayan bir dış kaplaması var. Tuşlar biraz daktilo gibi . Klavyenin üst kısmında 6 tane multimedya tuşu var . Ses açma kapama olması benim için büyük bir artı çünkü oyun oynarken büyük kolaylık sağlıyor. Ve klavyenin en iyi kısmı ise tabiki güzel bir ışık sisteminin olması . Zaten bunun için tercih ettim bu klavyeyi. Fare'de 2 tane fazladan tuş bulunmakta .
IMG_20150306_160537.jpg


Klavyedeki ışıkları ''scroll lock'' tuşu ile açıp kapatabiliyorsunuz.
Önerinin sonunda ise artıları ve eksilerini belirtmek istiyorum .

Artıları ;
-Işıklı olması
-Farenin fazladan tuşu bulunması
-Tasarımın iyi olması

Eksiler;
-Işığı açmadığınız zaman klavyedeki yazıları görmek çok zor .

Ben bundan başka eksiğini henüz göremedim. Kullandıkça ekleyebilirim.Işıklı klavye alacaklara öneririm. İncelemenin sonuna geldik buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim .

İyi sosyaller.
 
Hayırlı olsun. Ben de bunları almayı düşünüyordum ancak hem mikro olmaması hem de dpi seviyesinin ayarlanamaması nedeniyle G300s ve G103 veya G105 almayı düşünüyorum. Yine de fiyatına göre muhteşem aletler.
 
Hocam hayırlı olsun :) gerçekten tam bir f/p ürünü bende yeni toplayacağım sistemde kullanmayı planlıyorum nasip plursa yalnız birkaç sorum olucak;
1- Mousenin yanındaki tuşlara ses açma kapama vb. İşlevler atamak için program geliyor mu ? Yoksa başka programlarlada yapabilirmiyiz ?
2- Klavyenin harfleri ledsiz görünüyor mu yoksa illaha led mi açmak gerek ?
3- Türkçe ve enter tuşu büyük olan versiyonunu tek Gameextra satıyor diye biliyordum fakat sizinkide öyle ve gittigidiyor.com dan almışsınız bu benim için çok iyi olur aldığınız ürünün linkini atabilirmisiniz acaba ?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı