hacı baba Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 711 Çözümler 13 17 Haziran 2022 #31 Kesinlikle hayır. Sünnetin yararından fazla zararı var. Sünnetli erkeklerin şu an erken boşalmasının sebebidir kendisi.
Kesinlikle hayır. Sünnetin yararından fazla zararı var. Sünnetli erkeklerin şu an erken boşalmasının sebebidir kendisi.
8bitlikadadam Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 312 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı, Grafik ve Web Tasarımcı, UI Artist, Tır şoförü 17 Haziran 2022 #32 Sünnetsiz lahana sarması ve sigara böreği gibi görünüyor o yüzden sünnet olurdum hacı baba dedi: Kesinlikle hayır. Sünnetin yararından fazla zararı var. Sünnetli erkeklerin şu an erken boşalmasının sebebidir kendisi. Genişletmek için tıkla... Çözümü var. Doktorlar çaresini bulmuş.
Sünnetsiz lahana sarması ve sigara böreği gibi görünüyor o yüzden sünnet olurdum hacı baba dedi: Kesinlikle hayır. Sünnetin yararından fazla zararı var. Sünnetli erkeklerin şu an erken boşalmasının sebebidir kendisi. Genişletmek için tıkla... Çözümü var. Doktorlar çaresini bulmuş.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.271 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #33 8bitlikadadam dedi: Sünnetsiz lahana sarması ve sigara böreği gibi görünüyor o yüzden sünnet olurdum Çözümü var. Doktorlar çaresini bulmuş. Genişletmek için tıkla... Çaresini de söylesen güzel olur. Söyler misin?
8bitlikadadam dedi: Sünnetsiz lahana sarması ve sigara böreği gibi görünüyor o yüzden sünnet olurdum Çözümü var. Doktorlar çaresini bulmuş. Genişletmek için tıkla... Çaresini de söylesen güzel olur. Söyler misin?
8bitlikadadam Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 312 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı, Grafik ve Web Tasarımcı, UI Artist, Tır şoförü 17 Haziran 2022 #34 Max Caulfield dedi: Çaresini de söylesen güzel olur. Söyler misin? Genişletmek için tıkla... Ben nereden bileyim. Doktora sor.
Max Caulfield dedi: Çaresini de söylesen güzel olur. Söyler misin? Genişletmek için tıkla... Ben nereden bileyim. Doktora sor.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.271 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #35 8bitlikadadam dedi: Ben nereden bileyim. Doktora sor. Genişletmek için tıkla... Çaresini bulmuş diyorsun Sonra ben nereden bileyim diyorsun. Çelişkiye gel.
8bitlikadadam dedi: Ben nereden bileyim. Doktora sor. Genişletmek için tıkla... Çaresini bulmuş diyorsun Sonra ben nereden bileyim diyorsun. Çelişkiye gel.
8bitlikadadam Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 312 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı, Grafik ve Web Tasarımcı, UI Artist, Tır şoförü 17 Haziran 2022 #36 Max Caulfield dedi: Çaresini bulmuş diyorsun Sonra ben nereden bileyim diyorsun. Çelişkiye gel. Genişletmek için tıkla... Ama bulmuşlar işte ben de onların yalancısıyım
Max Caulfield dedi: Çaresini bulmuş diyorsun Sonra ben nereden bileyim diyorsun. Çelişkiye gel. Genişletmek için tıkla... Ama bulmuşlar işte ben de onların yalancısıyım
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Haziran 2022 #37 Olurdum ama bu dini sebeplerden ötürü olmazdı.
iamshade Decapat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış/Pazarlama 17 Haziran 2022 #38 Dini açısını bir kenara bıraktım sağlık açısından faydalıdır. Sünnet olan birisi HIV virüsüne kapılma olasılığı olmayana göre çok daha azdır. HIV virüsü bildiğiniz üzere AIDS hastalığına sebep oluyor.
Dini açısını bir kenara bıraktım sağlık açısından faydalıdır. Sünnet olan birisi HIV virüsüne kapılma olasılığı olmayana göre çok daha azdır. HIV virüsü bildiğiniz üzere AIDS hastalığına sebep oluyor.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 17 Haziran 2022 #39 50 yaşında sünnet olacağıma 3 yaşında olurum daha iyi. En azaından hiçbir şey hatırlamam.
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.845 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #40 Olurdum, Sürprizbozan bir de neden bu kadar çok sünnet konusu açılmaya başlandı? Sorularınıza gayet iyi cevap veriyor: Erkeklerde sünnet gerekli midir? | Soru & Cevap - Evrim Ağacı Sünnetin Faydaları ve Zararları: Sünnet, Sağlıklı Bir Uygulama mı? Penis Ön Derisi Neden Var ve Nasıl Evrimleşti? - Evrim Ağacı
Olurdum, Sürprizbozan bir de neden bu kadar çok sünnet konusu açılmaya başlandı? Sorularınıza gayet iyi cevap veriyor: Erkeklerde sünnet gerekli midir? | Soru & Cevap - Evrim Ağacı Sünnetin Faydaları ve Zararları: Sünnet, Sağlıklı Bir Uygulama mı? Penis Ön Derisi Neden Var ve Nasıl Evrimleşti? - Evrim Ağacı