Çocukluk travmalarınız

Michael Myers. Lan uyuyamıyordum. Gidip ailemin odasında yatıyordum. Karanlıktan çok korkuyordum. Ters köşelere giremiyordum. Bir yerde tek kalamıyordum. Kaldım mı karınca sesini bile duyup korkuyordum. Hala çok çok azıcık devam ediyor ama 1 aya atlatırım diye düşünüyorum. (Bazen rüyalarıma giriyor ama artık girmez gibi.)
Hocam siz böyle konuları açıp, bizim unutmaya çalıştığımız şeyleri hatırlatıp günah point mi kasıyorsunuz anlamadım.
 
Ciddi boyutta ailevi sıkıntılarım ve evde o zamanlar yoğun şiddet vardı. Hiç unutmam. 5. sınıfta peder beni devlet yurduna vermişti. Daha yurdun ilk günkü gecesinde bütün yatakhane mastürbasyon yapıyordu hem de sabunun ortasını yararak. O gün sesten hiç uyuyamamıştım. Lanet olası bir anımdır bir de 6. sınıftayken 7 kişi tarafından ağır dayak yemiştim. Hatta burada söylemezdim ama annem ve kardeşim ruh sağlığı hastahanesinde bile yatmıştı birkaç sene. O zamanlarda lise okuyordum. Açıkçası arkadaşlar pek iyi anılarım yok.
 
Üzüldüm hocam. 1 Ayetel Kürsi, 3 Felak-Nas ve 3 tane de İhlas Suresi okuyup elinize üfleyip tüm vücudunuza sürün. Yatmadan önce birde besmele çekin. Korkutucu rüya görmezsiniz.
Hocam nedendir bilmem hala kafamda sorular var. Rüyanda öldürüldüğünü görmek hayra alamet değilmiş, tam ölecekken uyanırmış insan. Lakin bırakın ölmeyi yere düştüğüm ana kadar tanıklık ettim. Gerçekten korkunç bir andı.
 
Hep dışlandım ötekileştirildim. Hep sinirlenebildiğimi bildikleri için kavga çıkarırlardı kavga etmeye zorlarlardı beni. Çok şükür liseye geçtiğimden beridir bu konuda çok rahatım, bu sorun ortadan kalktı.


Ama hala devam eden travma derseniz 7.sınıftaydım. Kendine resim hocası denilen şahıs Berbat bir kadın, onun kadar kötü birini görmedim, resmen negatif enerji yayıyordu. resim dersindeyken bir yeri yanlış boyadığım ve berbat şekilde kontür yaptığımı söyleyip sınıfa resmimi gösterip sınıfın gözü önünde resmimi yırtmıştı. Kendimi Dünyanın en değersiz insanı gibi hissettim. Sınıftan çıkıp okulun soyunma odasına gitmiştim ve ondan sonraki 3 derse de girememiştim. Bu bende bir travma olarak kaldı. O saatten sonra resimle ilişiğimi kestim, ama kardeşim çok yapıyor, ona destek çıkıyorum. Aynı kadın kardeşimin de öğretmeni maalesef.

Yazım hatam var ise affeyleyin.
 
Ciddi boyutta ailevi sıkıntılarım ve evde o zamanlar yoğun şiddet vardı. Hiç unutmam. 5. Sınıfta peder beni devlet yurduna vermişti. Daha yurdun ilk günkü gecesinde bütün yatakhane mastürbasyon yapıyordu hem de sabunun ortasını yararak. O gün sesten hiç uyuyamamıştım. Lanet olası bir anımdır bir de 6. sınıftayken 7 kişi tarafından ağır dayak yemiştim. Hatta burada söylemezdim ama annem ve kardeşim ruh sağlığı hastahanesinde bile yatmıştı birkaç sene. O zamanlarda lise okuyordum. Açıkçası arkadaşlar pek iyi anılarım yok.

Küçükken o kadar kötü şeyler yaşadım senin gibi ama fazla değil tabii. Şu an ise ben az da olsa iyi sayılırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı