CS:GO CFG ile kasmadan oynanır mı?

William Crusader

Hectopat
Katılım
11 Kasım 2020
Mesajlar
5.359
Makaleler
1
Çözümler
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yok
Arkadaşlar CFG olmadan oynarsın demenize gerek yok çünkü denedim. DE_DUST II'de Max ayarlarda 1366X768 çözünürlükte bayağı drop yiyorum. HellianTV'den aldığım Cfg'yi kullansam FPS artar mı?

Ekran kartı: GeForce GTX 750 Ti Ram: 8 GB İşlemci:AMD Phenom(tm) II X4 945 Processor 3.00 GHz Ekran Kartı (VRAM)=2 GB Sistem türü:64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Edisyon: Wİndows 10 Pro Monitör:60 Hz (GTA 5 de 75 Hz ye çıkabiliyor).
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar CFG olmadan oynarsın demenize gerek yok çünkü denedim. DE_DUST II de Max ayarlarda 1366X768 çözünürlükte bayağı drop yiyorum. Helliantv'den aldığım Cfg'yi kullansam FPS artar mı? Sistemim yorumun altında yazıyor.

Neden Max ayarlarda oynamaya yoruyorsun ki kendini CS:GO gibi rekabetçi oyunlarda düşük grafik çok daha önemli. Helliantvnin CFGsini bilmiyorum ama unlostun CFG si ile kasmadan oynarsın.
 
Belki artar ama çok fazla bir şey bekleme mesela oyunu sen maksimum ayarlarda oynarsın 60 FPS alırsan Helliantv'nin CFG sını kurarsın adam en Low ayarlarda oynuyordur 80 falan alırsın belki yani.
 
HellianTV'nin CFG'si ile test etmiştim oyunda benchmark mapinde. CFG açıkken hiçbir şey değişmedi :D. LowSpecGamer'ın CFG'si daha etkili benim sistemimde. Ama artık oyunu oynamıyorum :D.
 

Geri
Yukarı