Ben de bunu anlamıyorum. Ben ve konu sahibi dışında herkes bana hırsız muamelesi yapıyor.
Hocam şimdi kardeşiniz yapmışta olsa kim görse bu konuyu, bu ekran fotoğraflarını size hırsız muamelesi yapar.
Ben de bunu anlamıyorum. Ben ve konu sahibi dışında herkes bana hırsız muamelesi yapıyor.
Belki zamanında vermeyip hiçbir açıklama yapmadan ortadan kaybolduğunuzdandır. Olamaz mı? Discord'dan yazıp söz verdiğiniz saatte yapmadığınızdandır. Bence bu yüzden.Ben de bunu anlamıyorum. Ben ve konu sahibi dışında herkes bana hırsız muamelesi yapıyor.
Siz yapmadıysanız kardeşiniz dolandırıcılık yapmış. O halde konu sahibi davayı kardeşinize açabilir. Geçmiş olsun.
@Ciusance cidden yakıştıramadık. @Tek7HackDedi hocam haklısınız da böyleler türerse ne olur? En iyisi böyle utandırmak ki bir daha yapmasın.
Kanıtla bizde bu adam doğru söylüyor diyelim.Ben engellemedim. Kardeşim benim bilgisayarımı kullanıyor. Yemin ederim bakın yemin ederim.
Siz yapmadıysanız kardeşiniz dolandırıcılık yapmış. O halde konu sahibi davayı kardeşinize açabilir. Geçmiş olsun.
Tamam kral boş ver. Sen hesabı da Key'i de ver yeter. Zaten özürünü diledin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.