Çok çirkinim

Yahu sen gidip konuştun mu da sanmıyorsun? Git konuş. Diyorum sana kızlar erkeklerden daha hoşgörülü oluyor. Buradaki asosyallere bakma sen. İş tamamen özgüvende bitiyor bak emin ol. Aşağıdaki videoyu izle, Brad Pitt mi bu adam? Hayır. Kızlar da insan. Senin benim gibi düşünüyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sahte birader bu videolar.

Sen kızlarla konuştun mu? Açılman lazım, kızlar erkeklerden bile daha hoşgörülü olabiliyor. Kendine güven, sabah mesela karşılaşınca tanıdığın bir kıza selam ver. Ne diyebilir ki? Çok çirkinsin, bana selam veremezsin falan mı diyecek kız?
Evet diyecek! Kimse siz eğer dünyanın en çirkin insanıysanız sizi istemeyecek, sizle sevgili olmayacak. Her ne kadar iyi olsanız bile.

Hiçbir kız benimle konuşmadı, insanlar benimle arkadaş bile olmak istemedi. Okulda ve alkolik babam tarafından her gün keyfine dövüldüm, dalga geçildim. 18 yaşındayım, salonlar kapalı olduğu için evde vücut yapmaya çalışıyorum. Çok bunaldım artık.

Arkadaş dediğin tiple olmaz insanlıkla olur şeref ile olur. Çevrenizde şerefli insan yok sanırım.

Günümüz kızları aptal aptal hareketler yapan konuşmasını bilmeyen millete hakaret eden erkeklerden hoşlanıyor.
Kızların %1'i anca öyledir. Keko erkekler olduğu gibi keko kızlar da var. Sayıları hemen hemen aynı, çok az.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı