Çok dışlanmak

• Konuyu başlatan 328914
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 176
  • Görüntüleme 11.200
Merhaba, ben biraz içimi dökmek istiyorum. Hem sanal ortamda hem gerçek hayatta çok dışlanıyorum. Genelde içine kapanık kişiler arkadaş edinemez ben öz güvenli biriyim iyi anlamda genelde hep iyi bir insan olmayı hedefliyorum. Çevrem de hep öyle söylüyor ancak çok dışlanıyorum böyle olmak zorunda mı ki? Bu hayatın bir sınavı mı hiçbir zaman arkadaş ortamı geniş olmayacak mı ilerleyemeyecek miyim? Ne yapmam gerekiyor? Bunları düşünüp sessiz sessiz ağladığım da çok oluyor. 15 yaşına gireceğim genetik hastalığımdan dolayı boyum 1.51. Boyumdan mı kaynaklanıyor bu yüzden mi dışlanıyorum? Bunları çekmek zorunda mıyım?
Bazen olmayınca olmuyor herkesin böyle bir dönemi var yapacak bir şey yok. Küçük şehirde doğuda yaşıyorsan bunun olma ihtimali istatiksel olarak yüksek çünkü doğuda adam yok herkes işsizlikten dolayı mecbur özel veya kamuda çalışmak için gider. Yaş olarak bakınca erkeklerde boyu takmaz kızlar takar onu geç. Şuan ki ortam sünepe ortam, para yedirip soytarılık yapmıyorsan zor arkadaş bulursun delikanlı gibi yoluna devam et kader elbet sana da güler.

Merhaba, ben biraz içimi dökmek istiyorum. Hem sanal ortamda hem gerçek hayatta çok dışlanıyorum. Genelde içine kapanık kişiler arkadaş edinemez ben öz güvenli biriyim iyi anlamda genelde hep iyi bir insan olmayı hedefliyorum çevrem de hep öyle söylüyor ancak çok dışlanıyorum böyle olmak zorunda mı ki? Bu hayatın bir sınavı mı hiçbir zaman arkadaş ortamı geniş olmayacak mı ilerleyemeyecek miyim? Ne yapmam gerekiyor? Bunları düşünüp sessiz sessiz ağladığım da çok oluyor. 15 yaşına gireceğim genetik hastalığımdan dolayı boyum 1.51. boyumdan mı kaynaklanıyor bu yüzden mi dışlanıyorum? Bunları çekmek zorunda mıyım?

Bak dostum. Ben 17 yaşında biriyim. Bu yaşıma kadar hem dışlandım hem de çok ortamım oldu hiç dışlanmadığım. Sözüm geçerdi yani. Ve bu olay özgüvenle falan alakası yok. İnsanlara bağlı. Zaten aklı başı yerinde insanlarla takılırsan dışlama gibi bir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Ve insanlarla konuşmak için çok zorlama. Yoksa sana çok değer vermezler. Ama sana tavsiyem bence akışına bırak olacağı varsa olur. Hayatta karşına hep bu tür insanlar çıkmayacak.

Bak dostum. Ben 17 yaşında biriyim. Bu yaşıma kadar hem dışlandım hem de çok ortamım oldu hiç dışlanmadığım. Sözüm geçerdi yani. Ve bu olay özgüvenle falan alakası yok. İnsanlara bağlı. Zaten aklı başı yerinde insanlarla takılırsan dışlama gibi bir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Ve insanlarla konuşmak için çok zorlama. Yoksa sana çok değer vermezler. Ama sana tavsiyem bence akışına bırak olacağı varsa olur. Hayatta karşına hep bu tür insanlar çıkmayacak.
Senin gibilere denk gelmiş olabilirsin.

Böyle bir sürü başlık var. Kaçırılan otizmliler oluyor. Direk testi atmaya başladım bu yüzden. Bazen hata yapıp kaçırıyorum. Ondan çok aceleciyim. Fakat yine de doğruluk oranı çok yüksek.

Senin gibilere denk gelmiş olabilirsin.

Böyle bir sürü başlık var. Kaçırılan otizmliler oluyor. Direk testi atmaya başladım bu yüzden. Bazen hata yapıp kaçırıyorum. Ondan çok aceleciyim. Fakat yine de doğruluk oranı çok yüksek.

Dediğim gibi ne olacak bilemezsin. En iyisi akışına bırakmak. Bugün ağlarsın yarın gülersin.

@Win9x bu ne demek oluyor? 20 saattir bu 150'lik anketi yapıyorum ve aldığım cevap bu mu? Sinirim bozuldu.

2 kere denedim ancak olmadı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230302_233824_Opera.jpg
    Screenshot_20230302_233824_Opera.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
@Win9x bu ne demek oluyor? 20 saattir bu 150'lik anketi yapıyorum ve aldığım cevap bu mu? Sinirim bozuldu.

2 kere denedim ancak olmadı.
Çok fazla bilmiyorum yapmışsın. Aspie Quiz 2008 yoksa bunu dene. Olmazsa ben işaretlerim tek tek. İngilizce bilmiyorsan işaretlediğin şıkları ekran görüntüsünü at veya translate kullan. 1999 yazsan çok ciddi bir sorun olmaz. Masaüstü sitesi olarak girmeyi dene olmazsa.

Burada ki şeye baş. Bilgisayardan dene olmazsa.

@Win9x testte doğum yılı olarak en az 1999 var. 2008 seçeneği yok. Ne yapayım?
Giriş yapma. Belirsiz olarak işaretleme şıkları.

Olmazsa bu testi dene. Otizm/Asperger Testi çok yüksek çıkarsa belki otizm olabilir fakat diğer testten daha az güvenilir.

Uyaran eksikliği olabilir. Gerçi pek sanmıyorum.

Çünkü uyaran eksikliği maks 9 yaşta olur.

Genelde 0-5 yaşı etkiliyor uyaran eksikliği. Normalde olabilirsin. Yani testten otizm çıkarsa diye diyorum.

Bu forumda testte göre otizmli çıkan çok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230303-104230_Chrome.jpg
    Screenshot_20230303-104230_Chrome.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Dediğiniz testi her türlü denedim ancak olmadı. 2. Testi denerim şimdi sonucunu buraya atarım.

Bir de anlamadığım şekilde siteye girdiğimde virüs programı tehdit algılandı diyor. Mcaffee security kullanıyorum girebilmek için programı kapatmam gerekti.

Son düzenleme:
Dediğiniz testi her türlü denedim ancak olmadı. 2. Testi denerim şimdi sonucunu buraya atarım.

Bir de anlamadığım şekilde siteye girdiğimde virüs programı tehdit algılandı diyor. Mcaffee security kullanıyorum girebilmek için programı kapatmam gerekti.
Site temiz. McAfee tier listte en düşük puanı alan uygulama. Bakalım 2. test ne olacak. Düşük çıkarsa daha güvenilir olanı atacağım. Onda çok yüksek çıkarsa otizm sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı