Çok dışlanmak

• Konuyu başlatan 328914
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 176
  • Görüntüleme 11.250
Boyundan dışlarsa kızlar dışlar. Erkekler arasında genelde böyle bir şey olmuyor. Biz burada ne desek yalan olur ama kimi zaman yalnızlık diğer seçeneklerden iyidir.

Keşke dediğiniz gibi olsa şu anda zorbalık veya dışlanma görmesemde orta okulda çok fazla dışlandım boyumdan dolayı lisede böyle bir şey yaşamadım neyse ki sorun cinsiyet değil kişilik :(

Şu an da dokuzuncu sınıf mısınız? Eğer onuncu sınıfın sonlarında boyunuz uzamazsa bir doktora gitmek gerek. Ben şu an 14 yaşındayım, boyum 1.61. muhtemelen bu yaz tatilinde işler hallolur.

Azımsamak olmasın 13'üm 158'im 13'e de yeni girdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben biraz içimi dökmek istiyorum. Hem sanal ortamda hem gerçek hayatta çok dışlanıyorum. Genelde içine kapanık kişiler arkadaş edinemez ben öz güvenli biriyim iyi anlamda genelde hep iyi bir insan olmayı hedefliyorum çevrem de hep öyle söylüyor ancak çok dışlanıyorum böyle olmak zorunda mı ki? Bu hayatın bir sınavı mı hiçbir zaman arkadaş ortamı geniş olmayacak mı ilerleyemeyecek miyim? Ne yapmam gerekiyor? Bunları düşünüp sessiz sessiz ağladığım da çok oluyor. 15 yaşına gireceğim genetik hastalığımdan dolayı boyum 1.51. Boyumdan mı kaynaklanıyor bu yüzden mi dışlanıyorum? Bunları çekmek zorunda mıyım?

Hocam boy erkekler arasında gerçekten hiç önemli değil benden kısa bir sürü arkadaşım var sınıfta bile 1.50 1.60 arkadaşlarım var inanın bana boy sorun değil ayrıca size şu tavsiyeyi verebilirim ne olursa olsun bir arkadaş sevgili vs için değişmeyin değişmeyinden kastım kötü alışkanlıklar vs edinmeyin hiçbir şeye çare değil inanın daha 9. Sınıfım demişsiniz siz iyi bir insan olursanız arkadaşınız olacaktır yeter ki iyi bir insan olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı