Çok dışlanmak

• Konuyu başlatan 328914
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 176
  • Görüntüleme 11.250
tabi ki de düzeltmez. Benim büyüklerim bana öyle demişti ve ondan sonra namaz kılmaya başladım, hatta namaz kılmaya başladığım gün bu tavsiyeyi veren büyüğüm bana ilk kez geldiğim bir cami ise dualarımın daha fazla kabul olabileceğini söylemişti. Ben de dua ettim ve 1.5 yıldır gitmek istediğim fakat maddi durumum kötü diye gidemediğim fitnesse başlamayı diledim. Ve inanır mısın bilmem fakat o günün akşamında annem yanıma geldi ve spor salonu için ne kadar gerektiğini sordu, ben de araştırdım ve mükemmel bir kampanya buldum, anneme de söyledim ve o gün parayı verdi, ertesi gün de gidip yazıldım. Anlatmak istedim bence doğru olduğunu söylemek için. Bu arada yanlızlığa spor yapmak çok iyi geliyor, orada belki güzel arkadaşlar da edinirsin.
Spor yapıyorum yapmayı da seviyorum. Ancak namaz kılmayı bilmiyorum öğrenmek de çok istiyorum bir gün öğrenip başlayacağım

Tabii ki de düzeltmez. Benim büyüklerim bana öyle demişti ve ondan sonra namaz kılmaya başladım, hatta namaz kılmaya başladığım gün bu tavsiyeyi veren büyüğüm bana ilk kez geldiğim bir cami ise dualarımın daha fazla kabul olabileceğini söylemişti. Ben de dua ettim ve 1.5 yıldır gitmek istediğim fakat maddi durumum kötü diye gidemediğim fitnesse başlamayı diledim. Ve inanır mısın bilmem fakat o günün akşamında annem yanıma geldi ve spor salonu için ne kadar gerektiğini sordu, ben de araştırdım ve mükemmel bir kampanya buldum, anneme de söyledim ve o gün parayı verdi, ertesi gün de gidip yazıldım. Anlatmak istedim bence doğru olduğunu söylemek için. Bu arada yalnızlığa spor yapmak çok iyi geliyor, orada belki güzel arkadaşlar da edinirsin.

Hocam keşki cümlenizin başına "bence" koysaydınız. Çünkü bana yalancı damgası takmış olabilirsiniz yanlışlıkla.
Ufak kelime eksikliği, kalbinizi kırmışsam kusura bakmayın.

Önceki cevapları okumadım ama burada konuya bu kadar insanın cevap vermesi bile umudu kaybetmemek için ayrıca bir sebep bence. Ortaokul - lise zamanlarında kurulan arkadaşlıklar genelde geçici oluyor. En azından benim öyle oldu. İleriki yaşlarda emin ol (kadın erkek fark etmez) bir insanla samimi olmak, muhabbet kurmak da ilişkiyi yürütmek de daha kolay oluyor. Yani ne kadar etki eder bilmem ama bence şimdilik fazla takma kafana. Sonrasında öğrenilmiş çaresizlikle hareket edip fırsatlar kaçırmak daha acı bence.

Spor yapıyorum yapmayı da seviyorum. Ancak namaz kılmayı bilmiyorum öğrenmek de çok istiyorum bir gün öğrenip başlayacağım
Bence hemen başla, uzaktan zor görünebilir belki de ama başlayınca çok kolay geliyor, kağıda yazıp başlayabilir ve namazını cemaat ile kılabilirsin.
Ufak kelime eksikliği, kalbinizi kırmışsam kusura bakmayın.
Estafrullah hocam sorun değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı