Çok fazla kız arkadaş var

Makaleler
19
Selam, okulda çok kız çevrem var ve bu bazen eleştiri konusu oluyor.
Lakaplar takıyorlar, ama erkek arkadaş bulamamamın temel sebebi yaşıtlarımın kafamla uyuşmaması. Aslında vardı ama ergenliğe girince fena bozdu o da. Sizce bir erkeğin çok fazla kız arkadaşı olması tuhaf bir şey mi?
Bir hoca bile arkadaşımla bu konu hakkımda dedikodumu yapmıştı.

Lakaplar takıyorlar, ama erkek arkadaş bulamamamın temel sebebi yaşıtlarımın kafamla uyuşmaması. Aslında vardı ama ergenliğe girince fena bozdu o da. Sizce bir erkeğin çok fazla kız arkadaşı olması tuhaf bir şey mi?
Erkek milleti olarak kıskanıyorlardır. Kız görünce bayılan tipler tanıyorum🤣 Çok kız arkadaşınızın olması garip veya sıra dışı değil. Hocaları da şikayet edebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
:D

Yani bir sıkıntısı yok bence ama erkek arkadaşla konuşacağınız bazı muhabbetleri kızlarla konuşamayabilirsiniz onun dışında bir sorun yok.

Erkek milleti olarak kıskanıyorlardır. Kız görünce bayılan tipler tanıyorum🤣 Çok kız arkadaşınızın olması garip veya sıra dışı değil. Hocaları da şikayet edebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
:D

Yalnız inlediği yer çok iyi.

Değil, takmayın dedikoducuları. Benim de okuldaki çevrem aynı. Hatta bir süre sonra fark ediyorsunuz ki kızlar erkeklerden daha kafa. Lakin kızlarla takılmaya başlayınca özleyeceğiniz tek şey el şakaları ve video oyunları hakkında sohbet etmek oluyor.

Herkesin dediği laf olsaydı yanlış anlaşılma olması torba niyetine bir şeyler yapardık. Demek ki sizin arkadaş yapınızda böyle. Takmayın böyle şeylere. Herhangi bir erkek arkadaş edinip daha sonra kendinizi ona karalattırmayın yeterli. (Bazıları çok farklı ithamlarda bulunabiliyor ya da iftiranın kralını atabiliyor).

Bende tam tersi durumdan muzdaribim. 8 yıldır erkek imamhatipe gidiyorum ve tanıdığım 1 tane gerçek kız yok. 🐤

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı