Çok mu fazla kilolu görünüyorum?

Spor yapma ihtimaliniz yoksa hareket halinde olmaya özen gösterin, örneğin ekmek almaya, markete, pazara vs. siz gidin. Boy uzama konusunu bilmiyorum ne yazık ki, o kadar bilgim yok.
Genelde ben gidiyorum zaten. Günlük ortalama adım sayımda 6500-7000 civarı.

Knk bence yağ oranı 28-30 arası kilosu da 85-92 arası falan. Çok anlamam aslında bu işlerden ama 30-35 arası olsa sarkık olması gerek ve o da yok gibi.
Peki yağ oranım çok mu fazla?
 
Son düzenleme:
Burada yazılanları çok dikkate almayın lütfen. En iyisi bir doktor ve diyetisyen tavsiyesi almanız. Sağlık küçümsenecek bir konu değil.
 
Niye çok mu kötü durumum? Çok mu kiloluyum oysa hiç öyle hissetmedim düşünmedim bile.
Dostum insanların fikirlerini bu kadar önemseme, niye herkese nasıl durduğunu soruyorsun? Kendin için iyi olmayı düşün.

Genel olarak düşünmen gereken şeyler; yağ oranının belli bir seviyeden yükseğe çıktıkça testosteronunun bile azalacağı, bir birliktelik yaşarken 3. -4. dakikadan sonra nefes nefese kalacağın, iç organ yağlanması, kardiyovasküler sorunlar gibi gibi ama bunlardan öte bir sakatlığın yokken böyle şekilsiz şukulsuz bir vücudunun olması bence elinde olan şansı iteklemek ve bu kendi potansiyeline ve kendine büyük saygısızlık.

Sadece Kaç kilo göründüğümü merak ediyorum zaten. Denilen herşeyi uygulamam ya da çok ciddiye almıyorum.
Git tartıl o zaman! ciddiye almıyormuş saçma saçma konular açmayın. 100 kilo bir boksör ile 100 kiloluk sedantel bir bireyi karşılaştır o zaman neyin ne olduğunu anlarsın.
 
Kendimden düşünerek 95 derdim, bendede biraz jinekomasti var ve 91 kilo gibi bir şeyim şu anda. Ama benim kas oranım daha yüksek olabilir tabii hareketli bir hayatım oldu genelde.
 
Tartılmak için neyi bekliyorsun?
Şu anda gidemedim henüz. En yakın zamanda gidicem. Zaman bulamadım. Hava soğuk ondan direkt şuanda okul ev yapıyorum.

Kendimden düşünerek 95 derdim, bendede biraz jinekomasti var ve 91 kilo gibi bir şeyim şu anda. Ama benim kas oranım daha yüksek olabilir tabii hareketli bir hayatım oldu genelde.
Sizin boy kaç ki?
 

Geri
Yukarı