Çok sevdiğimin kalbini kırdım

Konuşmaktan kastımız derken nasıl yani hocam.

İşte beni bu nedenden dolayı bıraktığı için kırgın olduğumu ancak bunun normal bir şey olduğunu ona söyleyip arkadaşımla barıştım ve birazcık sohbet ettik.

İşte beni bu nedenden dolayı bıraktığı için kırgın olduğumu ancak bunun normal bir şey olduğunu ona söyleyip arkadaşımla barıştım ve birazcık sohbet ettik.
Hocam, biraz beni ilgilendirmeyen bir mesele fakat, bence öyle bir arkadaşı hayatınızdan çıkartmalısınız, ilgi ihtiyacını -anladığım kadarıyla- sizden çıkarıyor gibi, ve manitanızda muhtemelen bundan rahatsız oldu, ve bence manitanızla barışmanın en faydalı yolu arkadaşınızı hayatınızdan çıkarmak.

Beni sevgilisi için bırakan kız kankam sevgilisinden ayrıldıktan sonra bana geri yazdı ve bende direkt konuştum.
Aldatan insan gene aldatır senin için başkasını aldatmış başkası içinde seni aldatır emin ol hiçbir kızada bu kadar değer verme ders olmuş olur sana dostum unut kızı yoksa ilerde canını daha çok yakacak.

Hocam, biraz beni ilgilendirmeyen bir mesele fakat, bence öyle bir arkadaşı hayatınızdan çıkartmalısınız, ilgi ihtiyacını -anladığım kadarıyla- sizden çıkarıyor gibi, ve manitanızda muhtemelen bundan rahatsız oldu, ve bence manitanızla barışmanın en faydalı yolu arkadaşınızı hayatınızdan çıkarmak.

Sanırım dediğiniz gibi. Bende zaten sevgilime dedim iletişimi kestiğimi barışırsak konuşmaya devam etmeyeceğimi.

Aldatan insan gene aldatır senin için başkasını aldatmış başkası içinde seni aldatır emin ol hiçbir kızada bu kadar değer verme ders olmuş olur sana dostum unut kızı yoksa ileride canını daha çok yakacak.

Hocam kimse kimseyi aldatmadı ki yanlışmı okudunuz benmi anlamadım.

Zamanın akışına bırakmanız daha doğru olur. Kız size kırgın ama ilginize de ihtiyacı var. Onu ilginize muhtaç edebilirsiniz mesela. Bir süre sonra unutur. Tek odağınız kızmış gibi davranmayın, uğraşınız olsun.

Şimdi gidip siz ona hergün yazıp tribini bu kadar çekerseniz bu alışkanlığa döner. Tecrübeyle sabit affetmiyorsa peşine koşmayın. 1 özür dilersin 2 dilersin 30 kere dileyince iş çığrından çıkar. Yazmayın bekleyin. Geri dönmezse umrunda olmamıştır. Ben de zamanında öyle çok uğraşmıştım. İstemeden yaptığım bir hata yüzünden defalarca özür diledim bana en son şöyle yazmıştı ''dostum değildin sevgilim de değildin o yüzden hayatımdan çıkartmak zor değil benim için''. Düşmanın olsa söylemezsin. O yüzden ben yaptım siz aynı hatayı yapmayın değmez en fazla lisedesinizdir zaten ileride farklı kişiler tanırsınız.

Oluyor öyle arada :D Allah kabul etsin orucunuzu. Konu hakkında tavsiyeniz var mıdır?
Eyvallah, yani hangi konuda kırdığın önemli eğer gereksiz bir olay yüzünden kırılıp trip atıyorsa sen haklı olabilirsin dediğim gibi ayrılma sebebine bağlı ancak oda sana halen umursamaz gibi davranıyorsa sende öyle davran emin ol tıpış tıpış geri gelecektir eğer seni gerçekten seviyorsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı