Çok Sevdiğiniz Birinden İntikam almak

Yeni nesil erkek diyorum ben bu tiplere, erkek adam erkek gibidir kendisini istemeyen bir kadının arkasından gidip yalvarmaz veya kadına gidip onu sevdiğini direk belli etmez.
Senin burada yaptığın en büyük hata onu çok sevdiğini göstermen ve kızın seni artık biraz sert bir tabir olucak ama yırtık don lastiği olarak görmesidir.

Bundan sonraki hayatında hiç bir kadını elde etmek için uğraşma onlar seni elde etmek için uğraşsın.

Mesele onun peşinden koşmak değil aslında hocam. Ben sadece yaşadığımız onca şeyden sonra onun beni unuttuğu gibi unutmak istiyorum. Benim canımı nasıl yaktığının farkına varsın istiyorum. Görsün istiyorum. Kalp gözüyle görsün beni. Yaşattıklarını ve yaşadıklarımın acısını hissetsin.
Sizden bu yüzden yardım istedim.

Bence gayet güzel açıklanmış.

Yeni nesil erkek diyorum ben bu tiplere, erkek adam erkek gibidir kendisini istemeyen bir kadının arkasından gidip yalvarmaz veya kadına gidip onu sevdiğini direk belli etmez.
Senin burada yaptığın en büyük hata onu çok sevdiğini göstermen ve kızın seni artık biraz sert bir tabir olucak ama yırtık don lastiği olarak görmesidir.

Bundan sonraki hayatında hiç bir kadını elde etmek için uğraşma onlar seni elde etmek için uğraşsın.

İleride bu sadist bir öfkeye dönüşecek. Ciddi ciddi canını yakmak isteyeceksin, sürekli damarına basacak işler yapacaksın bir şey söyleyince olanlar olacak. Bence al karşına ''senin benimle derdin ne!?'' diye sor.

Onun üzülmesi benim canımı ne kadar yakıyor bilemezsiniz. Onun kılına zarar gelsin istemem. Delicesine seviyorum. Anlatamam yani. Ama bir şey var ki şu anki öfkem tamamen yaşadıklarımın acısını hissetmesi için. Ona zarar verirsem eğer, yaşadıklarımın acısını hissettiğinde, benim de içim parçalanıyor olacak. Ama böyle de paramparçayım.

Mesele onun peşinden koşmak değil aslında hocam. Ben sadece yaşadığımız onca şeyden sonra onun beni unuttuğu gibi unutmak istiyorum. Benim canımı nasıl yaktığının farkına varsın istiyorum. Görsün istiyorum. Kalp gözüyle görsün beni. Yaşattıklarını ve yaşadıklarımın acısını hissetsin.
Sizden bu yüzden yardım istedim.
Şu dakikadan sonra yer küreyi avucuna alıp kızın önüne götürsen bile o kız seni takmıycak, yani senin bu dakikadan sonra yapacağın en iyi şey o kızdan uzaklaşmak sosyal medya dahil.
Kadınlar, erkeklerden ayrıldıktan sonra maksimum 1 hafta akıllarında kalır ilişkileri, sonrasında yeni bir ilişkiye açılırlar. Erkek bu konuda daha duygusal oluyor lakin zamanımız erkeği bu konuda dahada ileriye gidip senin yaptığın gibi intikam vb. yollara başvuruyor, bu işin sonu kötü olur.

Bazen bir şey söylememek, kırgın olduğunu gösteren en iyi davranıştır. Bırakın peşini, uğraşmayın. Siz ne kadar üzerine odaklanırsanız o kadar zarar verecektir. Görmezden gelin, çok ilgi görüyorken birden ilgi kesilince ne olduğunu anlayamacak ve bu sefer de o size doğru adım atacaktır. Benden size tavsiye, görmezden gelmek ve o yokmuş gibi davranmaktır.

Şu dakikadan sonra yer küreyi avucuna alıp kızın önüne götürsen bile o kız seni takmıycak, yani senin bu dakikadan sonra yapacağın en iyi şey o kızdan uzaklaşmak sosyal medya dahil.
Kadınlar, erkeklerden ayrıldıktan sonra maksimum 1 hafta akıllarında kalır ilişkileri, sonrasında yeni bir ilişkiye açılırlar. Erkek bu konuda daha duygusal oluyor lakin zamanımız erkeği bu konuda dahada ileriye gidip senin yaptığın gibi intikam vb. yollara başvuruyor, bu işin sonu kötü olur.

Bu işin sonu ikimizi de üzecek kuşkusuz. Hissettiklerimi hissetmesini istemek ona zarar verecek evet ancak ben böyle de paramparçayım. Yaşattıklarını yaşarsa, yaşattıklarını anlarsa, bana nasıl kötülükler ettiğinin, beni nasıl kırdığının farkına varırsa belki ikimiz için bir yol açılır tekrardan. İkimiz de birbirimize yanlışlar yaptık, kırdık döktük, şimdi yeniden diyebiliriz belki. Teşekkürlerimi sunuyorum herkese.
Bazen bir şey söylememek, kırgın olduğunu gösteren en iyi davranıştır. Bırakın peşini, uğraşmayın. Siz ne kadar üzerine odaklanırsanız o kadar zarar verecektir. Görmezden gelin, çok ilgi görüyorken birden ilgi kesilince ne olduğunu anlayamacak ve bu sefer de o size doğru adım atacaktır. Benden size tavsiye, görmezden gelmek ve o yokmuş gibi davranmaktır.

Beni bir başkasıyla görmekten, beni her şekilde kaybetmiş olmaktan belki pişmanlık duyar. İçim acıya acıya istemediğim şeyler yapmak zorunda kalacağım. Ben onu kazanmak için her yolu denedim. Bana başkasına gitmekten başka çare bırakmadı gibi.

Sevgiden beslenen bir kadın değil o. İnanın bana onu delicesine çok sevmenin bedelini ben günlerce ağlayarak ödedim, artık yeter. Sevmek de yorulur diyor ya Cahit Zarifoğlu; aynen öyle işte. Onu nasıl sevdiğimi göremeyen veya görmek istemeyen, onu sevgiyle kuşatsam bile umrunda olmadığım bir kadınla karşı karşıyayım. Zaman zaman onun aklına geldiğimi biliyorum; ister istemez beni düşündüğü zamanları da oluyordur. Sonuçta beni seven, bir zamanlar sevgilim olan kadındı. Kendi içindeki beni nasıl öldürdüyse, aynı şekilde ben de onu unutmak istiyorum. Biraz hissedilmek istiyorum sadece sanırsam.
Seninde güllerin sararıp solacak
Taş kalbin acıyla-elemle dolacak
Bana çektirdiklerin şahidim olacak
Bir gün Azrail kapını çaldığı zaman
İşte o an hesap vermek pek yaman
Yalan söyleyen dilin susup kalacak
Gözlerin uzun-uzun maziye dalacak
Çektiğin her acı intikamım olacak
Bir gün Azrail kapını çaldığı zaman
İşte o an yalan söylemek pek yaman
Yalan dünyanın zevki sefasına kandın
Yaptıkların yanına kalacak mı sandın