WolreaG
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Maalesef o dediklerinizi ben yapamam ki ben kola içmeyi bile sevmiyorum 3-4 aydır kolayı bırakmaya çalışıyordum bıraktım sene sonuna kadar. Ben o zaman spor hocama sorayım en iyisi.Bu programı yazın yapıyordum şu anda yine aynı sayılabilir ama antrenman sonra genelde akşam işte pizza kola döner kola tercih ediyorum ama şöyle bir disiplin lazım yediğiniz gibi de kardiyonuzu yapacaksınız yoksa bakarsınız kilo aldınız ya kilo altım deyip.
Üzülürsünüz o yüzden disiplin önemli bir yerden alırken bir yerden de feda edeceksiniz.
Anlıyorum ben kola içmeyi veya dışarıdan yemek yemeyi desteklemiyorum ben dışarıdan en fazla döner pide veya lahmacun yerim onlarıda ayda bir belki yiyorum. Sporumu yapıyorum ve ev yemeği yiyorum yani kilo almak için tabi tavuk pilava başlicamda tam disipline sahip olunca. Bende kilo alayım kas yapayım diye kendime yazık etmeyeceğim hocam, yani sağlıklı kiloda alınabiliyor.Her şey kilo almak, yağlanmak, kas yapmak, iyi görünmek değildir arkadaşlar. Bu mecraya girince işler böyle gibi duruyor, herkes buna benzer şeyler yapıyor ama bu sağlıklı bir şey değil. Vücudunuza yazık edersiniz böyle beslenerek. Hele ki kola gibi şeylerin sözünün bile edilmemesi lazım gençler arasında ama görüyorum ki feragat edilmesi gereken büyük bir şeymiş gibi bahsediliyor. Sporunuzu yapın, şekerli sıvılardan, margarin gibi trans yağlardan uzak durun mis gibi olursunuz. 40 yaşına geldiginizde kalp damar sağlığınızı korumuş olursunuz. Organlarınıza da iyi bakmış olursunuz.