Dışarıdan tavuk pilav yemek yağ yakmayı zorlaştırır mı?

Yukaridaki arkadasin dedigi gibi diger ogunlerde yag alimini azaltarak dengelersin.

Bu arada tavuk mumkunse tavuk gogsu olmali. Tavuk but etinin kalorisi yuksektir, protein miktari da goguse gore azdir.
Gogus sipariş ediyorum hocam fikrin için teşekkür ederim 200 gram pilav 200 gram sporcu ızgara salata bide ayran

Hocam sabah 2 yumurta domates salatalık peynir zeytin felan klasik kahvaltı akşam yemegimde annem ne yaparsa onu yiyorum ama yağ yok denecek kadar az koyuyor ailecek çok fazla yağlı yemek sevmiyoruz
O zaman devam, haftalık kilo kaybına göre tekrar ayarlarsın diyeti. Baktın çok yavaş kilo veriyorsun biraz kıs kaloriyi.

İyi sosyaller 1 hafta önce spor salonuna yazıldım sabah kahvaltısıni evde hazırlayacak vaktim var maalesef. Öğle yemeğini dışarıdan söylemek zorundayım. Amacım yağ yakmak dışarıdan sporcu tavuklu pilavi yemek yağ yakmam konusunda olumsuz etkiye yol açar mı? Günde en kötü 3 buçuk 5 litre arası şu içiyorum.
Dışarıda yedigin tavuk pilavın içine genelde hem fazla yağ (dandik yağ oluyor) bulyon koyanda oluyor birde tavuk miktarı çok az oluyor genelde pilavı basıyorlar

Yani bi fast food'tan farksız kalıyor tavuk pilav her zaman evde yapmak çok daha iyidir yapın bir tencere pilav 3 gün onu yiyin

Dışarıda yedigin tavuk pilavın içine genelde hem fazla yağ (dandik yağ oluyor) bulyon koyanda oluyor birde tavuk miktarı çok az oluyor genelde pilavı basıyorlar

Yani bi fast food'tan farksız kalıyor tavuk pilav her zaman evde yapmak çok daha iyidir yapın bir tencere pilav 3 gün onu yiyin
Dostum malasef yapma şansım yok bide bozulma riskinden dolayında yapmıyorum yediğim yerde 200 gram pilav 200 gram tavuk pilav ayran var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı