Ben 14 yaşındayım boyum 160 ve 43 kiloyum yaşıtlarımdan çok zayıfım ne kadar yemek yesem de kilo alamıyorum ne yapacağım?
Ben 14 yaşındayım boyum 160 ve 43 kiloyum yaşıtlarımdan çok zayıfım ne kadar yemek yesem de kilo alamıyorum ne yapacağım?
Bende aynı şekilde zayıfım. Ne kadar yersem yiyeyim kilo alamıyorum. Doktora gitmek lazım bence genetik olabilir.
Doğru, kilo alamayan genetik diye bir şey yok. Hızlı metabolizma denen bir şey var buda kilo almaya engel değil, gerekli kaloriler tüketildikçe metabolizması en hızlı olan insan bile kilo alır.Yeterince yemiyorsun.
Böyle bir şey yok genetikmiş. Günlük alman gereken kaloriyi hesapla ve onun üzerinden daha fazla ye kilo almama ihtimalin yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.