Corsair HS70 Wireless vs Void Pro Wireless

Mikrofonu, kafadaki rahatlığı, kulağa uyguladığı baskı nasıl, uzun süre kullanımda rahatsız edecek gibi mi? Dip ses ya da cızırtı gibi sorunlardan bahsediliyor böyle bir şey var mı?
Kulaklık açık ama herhangi bir şey dinlemiyorken uğultu gibi bir şey var mı?

Şimdi şöyle anlatayım size kulaklıkta bir şey dinlemiyorken uğultu dip ses olmadı bende duymadım. Uzun süre CS:GO oynadım hiçbir şekilde baskı hissetmedim.
Müzik dinlerken film izlerken geçerli not aldı benden. 7.1 aktifleştirdiğimde öyle aman aman sağlam bir 7.1 duyamadım. EQ ayarlarından kendi ayarımı yaptım güzel oldu. 2 saatte %25 şarjı bitti. Ama tek sıkıntım CS oynarken ses boğuk geliyor. Onuda araştırarak çözerim inşallah. Mikrofonu ben çok beğendim temiz berrak. Ve qp mağazasından 955₺ aldım bayağı uyguna geldi.
 
Bugün siparişini geçecektim fakat haftasonu yasak vs derken elime ne zaman geçecek emin olmadığımdan veremedim. Sanırım kararım artık bu kulaklıktan yana olacak eğer başka bir detay çıkmazsa.
Sidetone özelliği düzgün çalışıyor mu? Yani kendi sesinizi kulaklıktan duyma işlemini yaptığınızda her hangi bir cızırtı uğuldama oluyor mu?
 
Bugün siparişini geçecektim fakat hafta sonu yasak vs derken elime ne zaman geçecek emin olmadığımdan veremedim. Sanırım kararım artık bu kulaklıktan yana olacak eğer başka bir detay çıkmazsa.
Sidetone özelliği düzgün çalışıyor mu? Yani kendi sesinizi kulaklıktan duyma işlemini yaptığınızda herhangi bir cızırtı uğuldama oluyor mu?

Ben perşembe günü verdim siparişi bugün elime ulaştı. Sidetone özelliğini oyundayken denemedim masaüstünde açtım müzik vs hiçbir şey çalmıyorken kulaklıktan sidetone açıkken uğultu geliyordu. Tabi oyundayken denemek gerekiyor bir de. Ses olacağı için o uğultu geleceğine sanmıyorum. Ama kulaklık boşta sidetone açıkken maalesef o uğultu geliyor. Bende o özelliği kapadım.
 
Kullanışlı bir özellik olduğu için özellikle bunu barındıran bir kulaklık arıyordum, Virtuoso bu konuda iyiydi, umarım bu kulaklıkta sıkıntı çıkarmıyordur.
 
Kullanışlı bir özellik olduğu için özellikle bunu barındıran bir kulaklık arıyordum, virtuoso bu konuda iyiydi, umarım bu kulaklıkta sıkıntı çıkarmıyordur.

Bende virtuoso ve HS70 Pro Wireless arasında kalmıştım. Baktığım model Virtuoso'nun streo modeli idi. Onun fiyatı 1600₺ idi. Ve eksi yönü bana göre Virtuoso'nun pedler değişimiyor maalesef. HS70 de pedler değişiyor. Ama anlamadığım bir noktada CS oynarken kulaklıkta dıt dıt diye arada sesler duyuyordum. Orasını tam anlamadım. Bakalım kullandıkça anlayacağız bütün her şeyi.
Bende de HS 70 var Void sadece oyun için HS 70'i dışarıda da kullanabilirsin.

Bende HS70 Pro Wireless aldım. Dışarıda nasıl kullanabiliriz kulaklığı? Telefonum iPhone XS.
 
Telefonla kullanmayı düşünmediğim için baktığım incelemelerde ona dikkat etmedim, OTG ile çözüm üretilebilir mi bilmiyorum ama İphone zaten bu konuda kendine has bir kafa yapısına sahip olduğu için müşterisini mağdur ediyor, şahsi fikrim bu.
 
Telefonla kullanmayı düşünmediğim için baktığım incelemelerde ona dikkat etmedim, OTG ile çözüm üretilebilir mi bilmiyorum ama iPhone zaten bu konuda kendine has bir kafa yapısına sahip olduğu için müşterisini mağdur ediyor, şahsi fikrim bu.

Android telefonlara bir şekilde olur ama. Bende inanmıyorum iPhone XS olacağını. Ama inanır mısınız oyunda bütün ayak seslerini duyuyorum.
 
Void Elit ve Cloud Flight kafamı karıştıyor sürekli yoksa al geç yapmak o kadar rahatlatacak ki beni, kurtulacağım eziyete döndü.
 
Void elit ve Cloud Flight kafamı karıştıyor sürekli yoksa al geç yapmak o kadar rahatlatacak ki beni, kurtulacağım eziyete döndü.

Vallahi bende aynı senin gibiydim. Araştırmaktan bıkmıştım artık. Corsair Void Elite RGB çok baktım araştırdım kafanı hafif salladığında kulaklık düşüyor. Bir de Void müzik ve filmde iyi değilmiş. Bir de HS70'te mikrofon çıkıyor ama Void'te mikrofon çıkmıyor maalesef.
 
Şu Sidetone özelliğini iyice test eder misin, bu benim gerçekten kullanmak istediğim bir özellik, çünkü bağıra çağıra oyun oynamaya engel olacak bir özellik olduğunu düşünüyorum. Çekim kapasitesini falan test ettiysen onu da yazarsan sevinirim.
Ben alırsam zaten Virtuoso da yaptığım gibi kabaca bir inceleme yayınlayacağım ama ne zaman alırım ne zaman gelir vs uzun iş.
 

Geri
Yukarı