Corsair HS70 Wireless vs Void Pro Wireless

Bugün kargoda dağıtıma çıkmış gözüküyor ama henüz gelen bir şey olmadı, bu saatten sonrada gelir mi ya da yarın arife yarın gelir mi bilmiyorum. 7.1 zaten genel olarak kullanacağımı düşündüğüm bir teknoloji değil. Daha öncekilerde de çok hoşuma giden bir performans vermiyordu bana, aşırı boğuk geliyor. Geldiği zaman göreceğiz neyin ne olduğunu.

Hayırlı olsun şimdiden. Ne tarz oyunlar oynayacaksınız? Bana göre müzik ve film performansı geçerli not aldı.
 
3 saat kadar önce geldi. Çok az kullandım ve nispeten bir inceleme yapabilmek için önce şarja taktım fullensin. Fakat kullandığım kadarıyla eğer kulağımda ağrı yapmazsa kulaklığımızı bulduk demektir.
Sadece müzik performansına bakabildim ve hazır ayarlarda kullandım. Hiç ince ayar yapmadım. Şu kadarını söyleyebilirim müzik için ayrıca Anker Life 2 Neo yada taotronics soundsurge 85 alırım diyordum ama sanırım gerek bile kalmayacak. Yine de keyfe keder alabilirim orası ayrı, çünkü neden olmasın :)
Sidetone özelliği açıkken gerçekten bir tıslama sesi geliyor ama dediğim gibi daha kulaklığı bile yuvasına takmadım bakacağız her şeyine.
Kırmızı ışık yeşile dönecek mi şarj bitince bunun testini yapıyoruz şu an, bir süre daha bekleyeceğim.
 
3 saat kadar önce geldi. Çok az kullandım ve nispeten bir inceleme yapabilmek için önce şarja taktım fullensin. Fakat kullandığım kadarıyla eğer kulağımda ağrı yapmazsa kulaklığımızı bulduk demektir.
Sadece müzik performansına bakabildim ve hazır ayarlarda kullandım. Hiç ince ayar yapmadım. Şu kadarını söyleyebilirim müzik için ayrıca Anker Life 2 Neo'ya da TaoTronics SoundSurge 85 alırım diyordum ama sanırım gerek bile kalmayacak. Yine de keyfe keder alabilirim orası ayrı, çünkü neden olmasın :)
sidetone özelliği açıkken gerçekten bir tıslama sesi geliyor ama dediğim gibi daha kulaklığı bile yuvasına takmadım bakacağız her şeyine.
Kırmızı ışık yeşile dönecek mi şarj bitince bunun testini yapıyoruz şu an, bir süre daha bekleyeceğim.

Ben %8 de şarj ettim kulaklığı. 2 saatte %100 oldu. Ve 3günün sonunda şarj ettim. Yani beni bayağı memnun etti bu kulaklık. İncelemelerde saç kısayken kafayı ağrıtıyor diyorlar. Dün saçımı 2 numara yaptım. Hiçbir şekilde ağrı duymadım. Void ile bunun arasında gidip geliyordum iyi ki bunu almışım diyorum. Şimdi 1 saate kadar CS:GO oynadım %10 şarjı azalmış.
 
Dediğim gibi bütün testlerimden geçer ve konfor konusunda da sıkıntı yaratmazsa budur diyeceğim.
Ben 900 TL ye denk getirdim, bana göre kulaklık için hala yüksek fiyatlar bunlar ama hadi bir kere olsun dedim. Eğer tam not alırsa daha da fazlasını vermesin kimse yahu, kulaklık yahu bu kulaklık.
@yunus emre anlamadığım bir şekilde şarjı %100 olmuyor. 95 e kadar geldiğini gördüm tekrar baktığımda şarjda takılı olmasına ve kenarda duruyor olmasına rağmen 93 e düşmüş olduğunu gördüm. İlk kullandığımda da 95 ten başlamıştım 100 olmasını beklemediğim için, mikrofon takılı değil ve genel olarak ses maximuma yakınken kullandım 12 saati gördü ama yine de bu durum beni kıllandırdı.
 
Son düzenleme:
Dediğim gibi bütün testlerimden geçer ve konfor konusunda da sıkıntı yaratmazsa budur diyeceğim.
Ben 900 TL'ye denk getirdim, bana göre kulaklık için hala yüksek fiyatlar bunlar ama hadi bir kere olsun dedim. Eğer tam not alırsa daha da fazlasını vermesin kimse yahu, kulaklık yahu bu kulaklık.
@yunus emre anlamadığım bir şekilde şarjı %100 olmuyor. 95'e kadar geldiğini gördüm tekrar baktığımda şarjda takılı olmasına ve kenarda duruyor olmasına rağmen 93'e düşmüş olduğunu gördüm. İlk kullandığımda da 95'ten başlamıştım 100 olmasını beklemediğim için, mikrofon takılı değil ve genel olarak ses maximuma yakınken kullandım 12 saati gördü ama yine de bu durum beni kıllandırdı.

Selam kulaklıktan memnun musun? Benim kulaklık arada oyundan Alt Tab yaptığım zaman patlamalar başlıyor kulaklıkta. Corsair ile konuşuyorum RMA yollayacağım. Sıfırı geldiğinde satışa koyup farklı bir kulaklık bakacağım.
 
Yukarıda yazdığım gibi %100 şarj olmuyor, vaad ettiği saatleri veriyor sanırım yinede. Kadının sesini kapattım ama arada sırada dit dit diye ses çıkarıyor ne ifade ettiğini anlamadım. Genel olarak bir sorun görmedim ama Pubg de Erangel haritasında sadece cızırtı yaptı neen olduğunu bilmiyorum diğer haritalarda yok.
Yok şu an fark ettim diğer haritada da yüksek seste cızırtı var sanki. Müzikte yapmıyordu sanki.
 
Son düzenleme:
Yukarıda yazdığım gibi %100 şarj olmuyor, vadettiği saatleri veriyor sanırım yine de. Kadının sesini kapattım ama arada sırada dit dit diye ses çıkarıyor ne ifade ettiğini anlamadım. Genel olarak bir sorun görmedim ama PUBG'de Erangel haritasında sadece cızırtı yaptı neen olduğunu bilmiyorum diğer haritalarda yok.
Yok şu an fark ettim diğer haritada da yüksek seste cızırtı var sanki. Müzikte yapmıyordu sanki.

Bende %100 sarj olmuyor zannediyordum gecçen sarj ettigimde %100 doldu. Gecen CS:GO dust 2 haritasinda oynarken inanilmaz bir yanki yaptı sesim bana geliyordu ve diğer oyuncularında sesi yankı yapıyordu. Ve oyundayken Alt Tab yaptığım zaman inanılmaz patlamalar oldu seste.
 
Şu cızırtı kafama takıldı onun dışında bir sorun göremedim. Pil 100 olmadı henüz ama kullanım ömrü söylediği gibi görünüyor. Müzik yada her hangi bir yerde cızırtı olmadı hatta Pubg içindede olmuyordu sonra bir anda başladı sonra gitti. Bir detay var ama anlamadım. Şu dit dit sesini de çözemedim neden olduğunu. Pil seviyesi her düştüğünde ötüyor desem o değil gibi görünüyor. Bir şey için ikaz veriyor sanırım ama yakalayamadım ne için olduğunu. Alt TAB dediğin bende olmuyor. Oyundan oyuna fark ediyor sanırım bu cızırtı sorunu da onun gibi bir şey olabilir.
 
Şu cızırtı kafama takıldı onun dışında bir sorun göremedim. Pil 100 olmadı henüz ama kullanım ömrü söylediği gibi görünüyor. Müzik ya da herhangi bir yerde cızırtı olmadı hatta PUBG içindede olmuyordu sonra bir anda başladı sonra gitti. Bir detay var ama anlamadım. Şu dit dit sesini de çözemedim neden olduğunu. Pil seviyesi her düştüğünde ötüyor desem o değil gibi görünüyor. Bir şey için ikaz veriyor sanırım ama yakalayamadım ne için olduğunu. Alt Tab dediğin bende olmuyor. Oyundan oyuna fark ediyor sanırım bu cızırtı sorunu da onun gibi bir şey olabilir.

Hocam merhaba, şimdi bende de müzik veya film izlerken hiç cızırtı yok belki oyunla alakalıda olabilir. Şimdi sizin şu dıt dıt sorununuza çözüm kavuşturalım. O ses beni deli etmişti resmen. Resimde HS70 ayarlardan daire içerisine aldığım şeyleri aktif halinden devre dışı bırakıyorsunuz. Birisi kulaklığın otomatik kapanmasını kapatmak diğeri ise kulaklığın uyarı vermesini kapatmak. Ben uyarı vermesini öyle çözebildim. Bu arada ben kulaklığı Hollanda'ya göderiyorum değişim için.
 

Dosya Ekleri

  • hs70 ayarlar.png
    hs70 ayarlar.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 37
Onlardan bir tanesi bayanın konuşmasını engellemek için onu hemen kapatmıştım zaten fakat diğer özellik aslında işe yarar bir özellik olduğu için kapatmamıştım. Dün gece kapattım ama test etme şansım olmadı işe yarayıp yaramadığını.
Cızırtıyı da anlamadığım bir şekilde Pubg içerisinde bazen yapıyor. Ne tetikliyor anlamadım.
Değişim için niye Hollandaya gönderiliyor niye o kadar yakına, Marsa falan gönderilseymiş. Bu ülkede satılan bu ülkede kar edilen bir ürün niye oraya gönderiliyor yahu.
 

Geri
Yukarı