Arkadaşlar sorunuma hala çözüm bulamadım. Kasamın ön fanlarından oldukça rahatsızım son hızda döndükleri için hafif bir uğultu sesi geliyor sürekli. Fan hızlarını nasıl ayarlayacağıma dair en ufak bir fikrim yok. MSI B450M'a Pro Max anakart kullanıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar sorunuma hala çözüm bulamadım. Kasamın ön fanlarından oldukça rahatsızım son hızda döndükleri için hafif bir uğultu sesi geliyor sürekli. Fan hızlarını nasıl ayarlayacağıma dair en ufak bir fikrim yok. MSI B450M'a Pro Max anakart kullanıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Hatta tribe bile girdim acaba egzoz fan mı ses yapıyor işlemci fanı mı yapıyor diye ama ciddi ciddi önde ki 3 fan yapıyor değil mi çünkü bildiğin ses var yani ön tarafta sende de öyle mi?
Anakartınızın BIOS arayüzünü bilmiyorum, o yüzden detaylı bir şekilde söyleyemeyeceğim.BIOS'ta illaki fan ile ilgili bir bölüm vardır. Biraz kurcalarsanız kolaylıkla bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Anakartınızın BIOS arayüzünü bilmiyorum, o yüzden detaylı bir şekilde söyleyemeyeceğim. BIOS'ta illaki fan ile ilgili bir bölüm vardır. Biraz kurcalarsanız kolaylıkla bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
İşte bilmiyorum bende ondan soruyorum hazır sistem olarak aldım sistemi ne nereye bağlı pek bilgim yok birkaç yerde okumuştum PSU'ya bağlandığında yazılımda ve BIOS'ta fanları görünmediği anakarta bağlanması gerektiği yazıyordu.