Corsair Spec Delta fan sesi sorunu

Saykoraz

Picopat
Arkadaşlar sorunuma hala çözüm bulamadım. Kasamın ön fanlarından oldukça rahatsızım son hızda döndükleri için hafif bir uğultu sesi geliyor sürekli. Fan hızlarını nasıl ayarlayacağıma dair en ufak bir fikrim yok. MSI B450M'a Pro Max anakart kullanıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Dönüş hızında bir değişiklik oldu mu peki? RPM olarak.

Sürekli değişiyor sabit RPM'de kalmıyor 300 oluyor 1300 oluyor neyse en azından ayarlanabildiğini öğrenmiş oldum ileride detaylı konu açıp yaparım şu an kurcalamak istemiyorum sese katlanıcam şimdilik .

Çoklayıcı ile bağlı oldukları için öyle görünüyor, evet.

Fanları tamamen durdurcak şekilde ayarlamayı denediniz mi? Eğer ayarladığınızda fanlar duruyorsa önceki yaptığınız ayarları biraz daha aşağı çekin.

Öyle olmuş olsa BIOS'ta gözükmüyor diye biliyorum fakat şu an System 1 olarak gözüküyor fanlar. 4 kademe ayarı var yukarıda ki videoda ki gibi.

Nasıl yapacağım bilmiyorum grafikte ki 4 yuvarlağı da sıfıra mı çekeceğim?

Evet, muhtemelen.

Tamam en kısa süre de deneyeceğim. Sistemi yeni aldığım için korkuyorum bir de yanlış bir şey yapacağım diye ondan tırsıyorum .
Dediğin gibi System 1 yazan kısma tıklayıp hepsini sıfıra çekip kaydettim ayarları yine olmadı fanlar durmadı bile neden böyle oluyor anlamadım.
@KuoNN.
Arkadaşlar yardımcı olabilecek olan var mı cidden bu anakartı ve kasayı kullanmış olan ayarlamış olan varsa lütfen yardımcı olsun.
@Recep Baltaş yardımcı olabilecek yok mu günlerdir yardım alamadım forumda lütfen benim durumumda olan veya bu kasayı kullanmış arkadaşlar kasanın sesinden memnunlar mı yoksa benim kasa da mı bir problem var öğrenmek istiyorum.
Yok mu forumda yardımcı olacak arkadaşlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…