Arkadaşlar sorunuma hala çözüm bulamadım. Kasamın ön fanlarından oldukça rahatsızım son hızda döndükleri için hafif bir uğultu sesi geliyor sürekli. Fan hızlarını nasıl ayarlayacağıma dair en ufak bir fikrim yok. MSI B450M'a Pro Max anakart kullanıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Öndeki fanlar MOLEX bağlantısı ile güç kaynağına bağlanmış olabilir. Ya fanları birbirine bağladınız ya çoklayıcı kullandınız ya da güç kaynağına bağladınız bunu kontrol edin.
Sürekli değişiyor sabit RPM'de kalmıyor 300 oluyor 1300 oluyor neyse en azından ayarlanabildiğini öğrenmiş oldum ileride detaylı konu açıp yaparım şu an kurcalamak istemiyorum sese katlanıcam şimdilik .
Öndeki fanlar Molex bağlantısı ile güç kaynağına bağlanmış olabilir. Ya fanları birbirine bağladınız ya çoklayıcı kullandınız ya da güç kaynağına bağladınız bunu kontrol edin.
Tamam en kısa süre de deneyeceğim. Sistemi yeni aldığım için korkuyorum bir de yanlış bir şey yapacağım diye ondan tırsıyorum . Dediğin gibi System 1 yazan kısma tıklayıp hepsini sıfıra çekip kaydettim ayarları yine olmadı fanlar durmadı bile neden böyle oluyor anlamadım. @KuoNN.
Arkadaşlar yardımcı olabilecek olan var mı cidden bu anakartı ve kasayı kullanmış olan ayarlamış olan varsa lütfen yardımcı olsun. @Recep Baltaş yardımcı olabilecek yok mu günlerdir yardım alamadım forumda lütfen benim durumumda olan veya bu kasayı kullanmış arkadaşlar kasanın sesinden memnunlar mı yoksa benim kasa da mı bir problem var öğrenmek istiyorum.
Yok mu forumda yardımcı olacak arkadaşlar