Crack program indirme sonrası R5 5500 - RTX 4060 sistem hantallaştı

Geralts

Centipat
Daha fazla  
Dün PC'ye malum olan MC crack uygulamasını indirdim ve birkaç dakikalığına hantallaştı düzeldi. Ondan sonra Valorant girdim FPS 15-20, dakikada bir oyun ortasında 1-2'yi görüyor 10 saniye sonra düzeliyordu. Ve ara sıra klavye mouse çalışmıyor, kulaklıktan bubap bubap ses geliyor. Bu dediklerim birkaç kez oldu ve ekran kartım oyunlarda 60 derece iken bu sorunlarla karşılaşınca kontrol ediyorum 70 küsur görmüş oluyor. Yeniden başlatınca PC'ye düzeliyor, 1-2 saat sonra bir daha ısınıyor ve dediğim sorunları yapmaya başlıyor.

Bu sorunları yaşadıktan sonra böyle bir hata alıyorum yazmayı unutmuşum.

Ekran görüntüsü 2024-06-23 150902.png

Hocam bilmiyorum format ayayım mı hala.
Tabii ki de. Fotoğraflarınız vesaire varsa yedekleyin yoksa da tarayıcınızda önemli olan şifrelerinizi not alıp temiz kurulum yapın.

Ben bilerek bilgisayarı aldım alalı sadece 1 kez crackli oyun indirdim ve çok şükür bir sorun yaşamadım onuda arkadaşlarıma güvenerek yükledim kendi bilgisayarlarına indirdikleri için. Crack oyuna hiçbir zaman güven olmaz. 250 lira verdim aldım Minecraft'ı da.

Artı -1 Eksi
Donanıma zarar gelmez yanlış bilmiyorsam NVIDIA 3000 ve 4000 serisinde mining koruması var hani sistem izin vermiyor yapmana anca onu kırmaları lazım oda çok zor işlem.

Harici bir kart olsa bile 1 2 günlük mining ile bozulacak değiller herhalde insanlar gereksiz abartmış gibime geldi.

@Geralts dostum son olarak oynadığın oyunları tekrar kurup, en azından aklında olan FPS değerleri ile karşılaştıp bize geri dönüş yapar mısın? Örneğin Valorant 300 FPS format öncesi, şu an da 300 FPS gibi.

FPS'ler normala döndü Valorant'ta 250 300 alıyordum şu anda öyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı