Crack program indirme sonrası R5 5500 - RTX 4060 sistem hantallaştı

Geralts

Centipat
Daha fazla  
Dün PC'ye malum olan MC crack uygulamasını indirdim ve birkaç dakikalığına hantallaştı düzeldi. Ondan sonra Valorant girdim FPS 15-20, dakikada bir oyun ortasında 1-2'yi görüyor 10 saniye sonra düzeliyordu. Ve ara sıra klavye mouse çalışmıyor, kulaklıktan bubap bubap ses geliyor. Bu dediklerim birkaç kez oldu ve ekran kartım oyunlarda 60 derece iken bu sorunlarla karşılaşınca kontrol ediyorum 70 küsur görmüş oluyor. Yeniden başlatınca PC'ye düzeliyor, 1-2 saat sonra bir daha ısınıyor ve dediğim sorunları yapmaya başlıyor.

Bu sorunları yaşadıktan sonra böyle bir hata alıyorum yazmayı unutmuşum.

Ekran görüntüsü 2024-06-23 150902.png

Eminim evet dediğin gibi bir ara öyle bir söylenti vardı. Bir arkadaşım daha aynı şekilde oynuyordu onunda 3070 inin boşta 80 derece olduğunu duymuştum o anlamamıştı sorgulamamıştı muhtemelen aynı nedenden.

Eminim evet dediğin gibi bir ara öyle bir söylenti vardı. Bir arkadaşım daha aynı şekilde oynuyordu onunda 3070 inin boşta 80 derece olduğunu duymuştum o anlamamıştı sorgulamamıştı muhtemelen aynı nedenden.
Ben yıllar önce oradan oynuyordum böyle birşey olsa ortalık ayağa kalkardı. Arkadaşınızı hemen uyarın o da baksın.

Öncelikle geçmiş olsun yediğin virüs arkadaşların da dediği gibi bilgisayarını yorar özellikle GPU tarafında yorar ancak korkacak bir şey yok sakin olabilirsin çünkü donanım virüsü değil yazılım virüsü yemişsin yani anakartında veya diğer donanımlarına yapışıp kalmayacak sana önerim önce bilgisayarına sıfırdan format at ve her şeyi en baştan kur hiçbir şeyini formattan sonra geri getirme buluttaki dosyalarını indirme bir süre format sonrasında sürücülerini kur güncellemelerini eksiksiz yap ve ben antivirüs olarak Kaspersky standart lisans tercih ediyorum bilgisayarımı hiç yormuyor ya da ben hissetmiyorumdur 3 senedir bir sıkıntı çıkarmadı koruma oranı da zaten bilinen en iyi antivirüs yazılımlarından birisi 1 yıllık fiyatı da sanırsam 99 TL gibi bir şeydi alırsan senin için iyi olur korkacak bir durumda değilsin ben de antivirüs kullanmadan önce senin yaptıklarının çok daha fazlasını yapıp değişik sitelerden indirmeler yapıyordum senin gördüğünden çok daha zor virüsleri gördüm format ile hepsi geldiği yere geri gittiler. Eğer aksi bir gelişme olursa yine yardım isteyebilirsin kolay gelsin.

Öncelikle geçmiş olsun yediğin virüs arkadaşların da dediği gibi bilgisayarını yorar özellikle GPU tarafında yorar ancak korkacak bir şey yok sakin olabilirsin çünkü donanım virüsü değil yazılım virüsü yemişsin yani anakartında veya diğer donanımlarına yapışıp kalmayacak sana önerim önce bilgisayarına sıfırdan format at ve her şeyi en baştan kur hiçbir şeyini formattan sonra geri getirme buluttaki dosyalarını indirme bir süre format sonrasında sürücülerini kur güncellemelerini eksiksiz yap ve ben antivirüs olarak Kaspersky standart lisans tercih ediyorum bilgisayarımı hiç yormuyor ya da ben hissetmiyorumdur 3 senedir bir sıkıntı çıkarmadı koruma oranı da zaten bilinen en iyi antivirüs yazılımlarından birisi 1 yıllık fiyatı da sanırsam 99 TL gibi bir şeydi alırsan senin için iyi olur korkacak bir durumda değilsin ben de antivirüs kullanmadan önce senin yaptıklarının çok daha fazlasını yapıp değişik sitelerden indirmeler yapıyordum senin gördüğünden çok daha zor virüsleri gördüm format ile hepsi geldiği yere geri gittiler. Eğer aksi bir gelişme olursa yine yardım isteyebilirsin kolay gelsin.
Format atıp düzeltti. Kaspersky 99 TL mi gerçekten? Kendi sitesinde mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arkadaşın Defender'ı açık değil muhtemelen. 550 civarı virüs nasıl geçmiş yoksa...

Oyun artık Notch'a ait değil. Dolayısıyla böyle bir kararı verme şansı yok.
Evet o kadarını görmüyorsa ne diyelim yani. Daha geçen video boyut azaltma programı indirdim açık kaynak kodlu videoyu kaydedeceği yere engel attı. İnşallah düzelir.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Direkt format atmanız iyi olmuş.Benim tek söyleyeceğim şey şu hiç antivirüs almanıza gerek yok, indirdiğiniz şeye dikkat etmeniz yeter. Ben yıllardır crakli MC kullaniyorum, hatta şu an orjinal MC bile var ama hala crakli MC kullaniyorum fakat böyle bir sorunla karşılaşmadım, ayrıca sadece crakli MC değil crakli birçok oyun oynuyorum. Yıllardır bana hiçbir şey olmadı. Siz büyük ihtimallen en yukarıda çıkan reklama tıkladınız ve virüslü siteden indirdiniz. Bende zamanında buna benzer bir şekilde, yani sitenin orjinal olmadığını bilmeden, Steam hesimi çaldırmıştım. Ama sizde benden farklı olarak direkt virüs yüklemiş bilgisayarınıza. Kısacası sadece girdiğiniz sitelere ve indirdiğiniz şeylere dikkat edin yeter. Hiç antivirüs programı almanıza gerek yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı