Crack Windows 10'dan Windows 11'e geçilebilir mi?

@ykalyon25 @Bunduk @Pixel_less @guneralp

Hocam Windows 10'da kalsanız daha iyi olur sizin için normal olarak da kurabilirsiniz tabii.

Bir arkadaşım Windows 11'e geçmiş de güya hava atmaya çalışıyor şunu bir bozayım dedim hem de Windows 11'e geçmeyide istiyorum zaten normaldede.

Hocam Windows 10'da kalsanız daha iyi olur sizin için normal olarak da kurabilirsiniz tabii.

İşlemci desteklemiyor yazıyor ama arkadaşımın sistemi benimkiyle aynı sadece benim RAM'ler fazla fazla fark atıyor onun ekran kartıda benimkiden 1 FPS daha fazla veriyor oyunlarda sadece onun ekran kartı 00,01 daha iyi benimkinden. Benim RAM'lerde fazlasıyla fark atıyor onun RAM'ler 12 GB / benim RAM'ler 32 GB.

@ykalyon25 @Bunduk @Pixel_less @guneralp

Bir arkadaşım Windows 11'e geçmiş de güya hava atmaya çalışıyor şunu bir bozayım dedim hem de Windows 11'e geçmeyide istiyorum zaten normaldede.

İşlemci desteklemiyor yazıyor ama arkadaşımın sistemi benimkiyle aynı sadece benim RAM'ler fazla fazla fark atıyor onun ekran kartıda benimkiden 1 FPS daha fazla veriyor oyunlarda.
Hocam en kısa çözüm olarak internet kafeye kurdurabilirsiniz. Eğer yapabilecekseniz yardım edeyim kendiniz kurun. Çok zor bir işlem değil.

Arkadaşın biraz garipmiş işletim sistemi ile hava atmayı da ilk defa görüyorum.

Yorum falanda yazmıyor ha 🤣 direkt ekran fotoğrafı atıyor bizim DC'deki topluluğa.

Hocam en kısa çözüm olarak internet kafeye kurdurabilirsiniz. Eğer yapabilecekseniz yardım edeyim kendiniz kurun. Çok zor bir işlem değil.

Yapacağım inince buradan etiketlerim sizi beraber deneyebiliriz olur mu?

1674738224913.png

Aha aha bu beni yalandan kıskandırmaya çalışıyor herhalde okulda da aynı yok neymiş onun ekran kartı benimkinden daha iyiymiş yav sanki dünya şampiyonasına giriyor 1FPS ile bana hava atmaya çalışıyor 🤣
Not: Arkadaki fotoğrafa odaklanmayın Messi fotosuna onu diğer arkadaş attı.

@Bunduk hocam yüklendi.

1674740724129.png

@Pixel_less hocam baksanız olur mu?

@Pixel_less

Son düzenleme:
Yorum falanda yazmıyor ha 🤣 direkt ekran fotoğrafı atıyor bizim DC'deki topluluğa.

Yapacağım inince buradan etiketlerim sizi beraber deneyebiliriz olur mu?

Eki Görüntüle 1646030

Aha aha bu beni yalandan kıskandırmaya çalışıyor herhalde okulda da aynı yok neymiş onun ekran kartı benimkinden daha iyiymiş yav sanki dünya şampiyonasına giriyor 1FPS ile bana hava atmaya çalışıyor 🤣
Not: Arkadaki fotoğrafa odaklanmayın Messi fotosuna onu diğer arkadaş attı.

@Bunduk hocam yüklendi.

Eki Görüntüle 1646088

@Pixel_less hocam baksanız olur mu?
Hocam 2dk.

Hocam ben USB ile kuracağınızı zannediyordum. Ama galiba çözümü buldum. Verdiğim linkteki dosyayı indirip bir kere yönetici olarak açın. Ardından setup.exe'yi kapatıp tekrardan açın büyük oranda sorununuz çözülecektir.

Link: Skip_TPM_Check_on_Dynamic_Update

NOT: Verdiğim link bu projenin bypass11 klasöründeki orjinal Skip_TPM_Check_on_Dynamic_Update.cmd dosyasıdır. Herhangi bir virüs yoktur. Hatta bu proje Technopat'ın bu konusundaki linkte verilmiştir.

Hocam ben USB ile kuracağınızı zannediyordum. Ama galiba çözümü buldum. Verdiğim linkteki dosyayı indirip bir kere yönetici olarak açın. Ardından setup.exe'yi kapatıp tekrardan açın büyük oranda sorununuz çözülecektir.

Not: Verdiğim link bu projenin bypass11 klasöründeki orijinal skip_tpm_check_on_dynamic_update. CMD dosyasıdır. Herhangi bir virüs yoktur. Hatta bu proje Technopat'ın bu konusundaki linkte verilmiştir.

Hocam ben tam yapıyordum TPM hatası verdi buradan deneyeceğim şimdi de.

Not: Verdiğim link bu projenin bypass11 klasöründeki orijinal skip_tpm_check_on_dynamic_update. CMD dosyasıdır. Herhangi bir virüs yoktur. Hatta bu proje Technopat'ın bu konusundaki linkte verilmiştir.

Nereden yapılıyor aşırı karışık bu sistem kodlar nerede?

CMD hiçbir şey işlemiyor olmuyor CMD neye bassam hemen kapanıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı