Crysis Remastered'i beğendiniz mi?

oseofwar

Megapat
Daha fazla  
Crysis Remastered, pek Remastered'e benzemiyor, hâla aynı gibi. Karşılaştırma videolarında da bu belli. Crytek gibi büyük bir şirket neden böyle bir Remastered yaptı anlamadım. Karakterler, Objeler, binalar, nesneler bile hala aynı durumda sadece renklendirilmişler. Neden böyle dedim çünkü Call of Duty Modern Warfare Remastered ile karşılaştırma yaptım. Crysis Remastered düşük bütçeli bir Remastered gibi. Ayrıca bu Remastered'i Crytek'in yaptığını düşünmüyorum, onlar geliştirseydi böyle olmazdı. Bence bu Remastered'i Saber geliştirdi. Crysis Remastered'i tamamen Crytek yapmalıydı. Böyle efsane bir oyun bu Remastered'i hak etmedi. Call of Duty MW Remastered gibi olmalıydı.
Görsellerde de CoD MW Remastered'in daha kaliteli olduğu zaten belli.

images.jpeg

images (1).jpeg

Crysis Remastered karşılaştırma:

images (2).jpeg

images (3).jpeg

Sadece grafikleri iyileştirmişler. Mekanikler (özellikle koşma mekaniği aşırı rahatsız edici) aynı, oynanışa etki eden herhangi bir şey eklenmemiş. Koşma kısmına gelmiyorum bile aşırı tilt oluyorum o mevzuya. 2007 versiyonunda da aynıydı remastered versiyonunda da aynı. Koşarken drop giriyor gibi oluyor mesela. Sadece grafikleri yenilenmiş eskileri yad etmek için yapılan bir oyun. COD MW Remastered ile kıyaslanması pek olası değil. MW Remastered gerçekten oyunun havasını bozmadan, akıcı mekanikler, güzel grafikler ile yapılmış harika bir oyun. Ayrıca sistem gereksinimleri düşük.

Sadece grafikleri iyileştirmişler. Mekanikler (özellikle koşma mekaniği aşırı rahatsız edici) aynı, oynanışa etki eden herhangi bir şey eklenmemiş. Koşma kısmına gelmiyorum bile aşırı tilt oluyorum o mevzuya. 2007 versiyonunda da aynıydı remastered versiyonunda da aynı. Koşarken drop giriyor gibi oluyor mesela. Sadece grafikleri yenilenmiş eskileri yad etmek için yapılan bir oyun. COD MW Remastered ile kıyaslanması pek olası değil. MW Remastered gerçekten oyunun havasını bozmadan, akıcı mekanikler, güzel grafikler ile yapılmış harika bir oyun. Ayrıca sistem gereksinimleri düşük.
Aynen öyle, Crytek çok para harcamak istememiş galiba. Belki de oyunu yapacak ekip yoktur, şu an toparlanma aşamasındalar çünkü.
Yıl 2021 hocam?
Hiç fark etmedim. 😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı