CS 2 vs Valorant

Valorant yetenek oyunu değil basit oyun çömelip 4 body atarak kolayca herkesi vurabiliyorsun. Riot'un para kazanmak için yaptığı herkesin kolayca oynayabildiği kötü bir oyun. O yüzden daha kötü ve eşit bir oyun değil vandal çok güçlü mesela 4 body atması saçma 5 body atacak şekil her mermi hasarının 30'a düşmesi gibi bir güncelleme gelse oyuncular silkilir.

CS ise perfectly balanced üzerine laf yok. Oto AWP alıp bile Deagle silahına ölebiliyorsun tamamen yetenek oyunu.

CS2 daha iyi oyun çünkü daha adil ve kumar sistemi var.

Az önce yetenek diyordun dostum karar ver istersen.

Mesaj konu üstü gözüksün diye erken yolladım yazmaya devam ettim. CS 2 daha iyi.

Tamam.

Hangi lig o? Sen 4 body atana kadar kafana yiyorsun mermiyi normalde. Demirde mi oynuyorsunuz?

Yüce-dia elo arası herkes body nişan alıyor ve çömelip tarıyor. Ben immo civarına takılıyorum sadece Guardian için asil, yağmacı ve sihirpunk Guardian skinleri alıp hesabı kenara koymuştum. Bu aralar fazla oynamaya başladım yücelerle eşleşiyorum.

Karşıma gelen herkes işte ne bileyim sheriff ile 3 body atan, vandal ile çömelip body yapışan vasıfsız 160 Hz monitöre sahip akşama kadar oyun oynayan tipler.

İmmo tarafında Win alıyorum yüce-dia da adam vuramadığım oluyor bazen.

Şu anlık Valorant gibi. Valorant' da Yücelik rütbesindeyim. Ve Valorant' da ki eşleştirme sisteminin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Oyuncuların verdiği geri dönüşlere önem olsun aktif güncellemeler olsun Valorant şu an daha iyi konumda. CS 2'ye de güncelleme geliyor derseniz onlar bir zahmet gelecek yoksa oyun oynanacak gibi olmazdı. CS 2 eşleştirme sistemini düzeltmeli ben takımım da 30-40 vururken diğer oyuncular daha fareyi çeviremiyor siz düşünün. Hangisi daha yetenek gerektiriyor ve daha zor derseniz kesinlikle CS 2. Valorant aşırı basit bir oyun hani Aim falan bahane oyun, harita ve main karakterinizin bilgilerini iyi bilseniz rahat elmas olursunuz CS 2 öyle değil saf beceri ve aim istiyor.

Hangi lig o? Sen 4 body atana kadar kafana yiyorsun mermiyi normalde. Demirde mi oynuyorsunuz? Ayrıca Valorant'ta çömelerek ateş edilmez. Hareketeli olacaksın ki karşında ki seni vuramasın.

Zula gibi işte 😀

Sen hangi ligdesin?
Ben platım.

Yüce-dia elo arası herkes body nişan alıyor ve çömelip tarıyor. Ben immo civarına takılıyorum sadece Guardian için asil, yağmacı ve sihirpunk Guardian skinleri alıp hesabı kenara koymuştum. Bu aralar fazla oynamaya başladım yücelerle eşleşiyorum.

Karşıma gelen herkes işte ne bileyim sheriff ile 3 body atan, vandal ile çömelip body yapışan vasıfsız 160 Hz monitöre sahip akşama kadar oyun oynayan tipler.

İmmo tarafında Win alıyorum yüce-dia da adam vuramadığım oluyor bazen.
Oyun adınız ne?

Bana göre CS daha iyi Valorant'ı betadan beri oynuyorum hatta profil fotoğrafımda görebilirsiniz ama nedense çok berbat bir kitlesi var ve 1 haftadır CS oynuyorum artık Rusça öğrencem hem CS faydalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı