CS 2 vs Valorant

Adamın ismini sordun ya o yüzden dedim bende elmasım ve olabiliyor 4 gövde vurdukları yani her 4 gövde vuran demir mi oluyor?
Evet. Karşında oyunu bilen biri varsa gövdene değil kafana vurur. O kafana vuracağı ve sen onun gövdesine vuracağın için, o seni öldürür sen 2-3 bodyle kalırsın olduğun yerde. Elmas olmak zor bir şey değil bu arada. Ben çok uzun süredir Valorant oynamıyordum, geçen sezon başladım oynamaya. Bronz attı 2 haftaya plata çıktım. Duo oynamayı sevsem elmasta olurdum. Kısacası elmassınız diye karşınıza 4 gövde vuranların gelmeyeceğini düşünmeyin, elbet gelecek. O adamlar zaten elmastan yukarıya çıkamazlar.

Adamın ismini sordun ya o yüzden dedim bende elmasım ve olabiliyor 4 gövde vurdukları yani her 4 gövde vuran demir mi oluyor?
Bu arada 4 gövde vurmak sanılanın aksine kötü bir şey değil yüksek elolarda bile adamı vurduktan sonra nasıl vurduğunuz kimsenin umurunda değil. 4 gövde bazı durumlarda "one tap" atmaktan daha mantıklı oluyor. Bunun gibi tartışmalar yapacağınıza adamı nasıl o anki durumda en hızlı şekilde indiririm diye onu düşünün.

Evet. Karşında oyunu bilen biri varsa gövdene değil kafana vurur. O kafana vuracağı ve sen onun gövdesine vuracağın için, o seni öldürür sen 2-3 bodyle kalırsın olduğun yerde. Elmas olmak zor bir şey değil bu arada. Ben çok uzun süredir Valorant oynamıyordum, geçen sezon başladım oynamaya. Bronz attı 2 haftaya plata çıktım. Duo oynamayı sevsem elmasta olurdum. Kısacası elmazsınız diye karşınıza 4 gövde vuranların gelmeyeceğini düşünmeyin, elbet gelecek. O adamlar zaten elmastan yukarıya çıkamazlar.

Ben Duo oynamadım ve Duo oynadığımı nereden çıkardın?

Bu konu sonsuza dek sürer gider. Herkesin tercihi kişiseldir. Ben Valorant ı da CS:GO yu da CS2 yide deneyimlemiş biri olarak, CS2 nin daha iyi olduğuna inanıyorum.

CS2 de vuruş sistemi daha zor ve daha gerçekçi, her haritada taktik çeşitliliği var ve bu çeşitlilikler farklı, herkes eşit şartlarda, bomba kullanımı özellikle üst seviyelerde çok önemli ve ayrıca birkaç ay olmasına rağmen stabilizasyon anlamında gayet iyi. Yeni gelecek güncellemeler ile çok daha ileri gidebilecek bir oyun. CS2 sanırım önümüzdeki 10-15 yıl boyunca tarihin en iyi FPS oyunu olarak kalmaya devam edecek.

Valorant için ise karakterlerin kendilerine göre + ve - leri olup vuruş sistemi CS2 e göre aşırı anlamda basit ve kolay, oyunun çok yapay olduğu açıkça hissediliyor ve sadece düzgün aim sahibi olanın rahatça üst kademeleri görebileceği bir oyun. Yani genel olarak karakterlerin birbirine göre durumu ve iyi bir aim ile oyun sonuçlanıyor.

Valorantta oyun genelde başladığı gibi sonuçlanırken, CS2 de maç bitene kadar kimin kazanacağı gerçek manada belirsiz. Sadece bu neden bile CS2 tercih sebebi olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı