CS 2'de şu an skin alınır mı?

left10ction

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Sorum başlıktaki gibi. Amacım yatirim yapmak değil sadece oynamak. Aldigim skinin değeri düşmesin yeter sadece. O yüzden soruyorum şu an skin alınır mı? Yoksa fiyatlar şu an CS2 yüzünden hyplı olduğu için düşmesinimi bekleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Skin fiyatlarının düştüğünü hiç görmedim ben. 1-2 sene önce 100tl'ye aldığım skin yavaş yavaş artarak şu an 750 küsür tl olmuş mesela. Birden bu seviyeye fırlamadı yani.

Edit: Güncel fiyata baktım şimdi 818tl olmuş.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba. Sorum başlıktaki gibi. Amacım yatirim yapmak değil sadece oynamak. Aldigim skinin değeri düşmesin yeter sadece. O yüzden soruyorum şu an skin alınır mı? Yoksa fiyatlar şu an CS2 yüzünden hyplı olduğu için düşmesinimi bekleyeyim.
CS2 yüzünden çoğu eşya değeri yüksek durumda. Öneri olarak alacağınız eşyanın mesela son 6 aydaki değer değişimine bakarak karar verin derim. Mesela 50TL olan bir şey 1 ay önce 120TL olduysa pek güvenilmez ama 6 aydır 100-120 arasında gezen bir eşya 130TL ise normaldir derim.

Benim düşüncem grafiklerin, yansımaların, ışık süzmelerinin daha da artmasıyla beraber kesinlikle kısa sürelide olsa, daha çok göze hitap eden parlayan skinlerin kesinlikle fiyatı artacaktır.

Benim düşüncem grafiklerin, yansımaların, ışık süzmelerinin daha da artmasıyla beraber kesinlikle kısa sürelide olsa, daha çok göze hitap eden parlayan skinlerin kesinlikle fiyatı artacaktır.

Birde bence skinler artık çok ön plana çıktı yani; Daha takım kurarken bile herkesin karakteri ekrana gelip bekliyor ve tüm takımın skinleri görüyorsun. Round başlarında gene herkes artistik biçimde skinleriyle şovunu yapıyor vs.. maç sonu dizilimi zaten CS:GO'da da vardı o yüzden onu yazmaya lüzum yok.

Ya alma olayından bağımsız, ben imza kapsülü vs almıştım 2 hesaptan da. Şimdi CS2 gelince seçkin olmayan hesaptan gitmiş 80-90 tanesi yok envanterde ama ana hesapta var. Bu ne alaka var mı sebebini bilen?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı