CS:GO 1 kere hile kullanımından donanım banı verir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Donanım banı yemezsin. Dandik bir hile kullandıysan Vac ban, kaliteli bir hile kullandıysan ama belli ettiysen overwatch ban yersin.
 
Ne bu hile kullanıp ban korkusu hileyi çok merak ettiysen botlarla vs deneyebilirsin bu kadar envanterin var buna kör cahil iş yapmak denir Allah aşkına çok saçma değil mi?
 
Ben 1 sefer hile kullandım yeni hesap, yeni numara, yeni mail açtım. Gittim 1 TB SSD aldım temiz olsun diye. Hesabımda karambitim var donanım ban atarlar mıı? Korkudan envanteri hesaptan hesaba aktarıyorum yoruldum.

Hile sigara gibidir.
 
Ben 1 sefer hile kullandım yeni hesap, yeni numara, yeni mail açtım. Gittim 1 TB SSD aldım temiz olsun diye. Hesabımda Karambitim var donanım ban atarlar mıı? Korkudan envanteri hesaptan hesaba aktarıyorum yoruldum.

Telefon numarası bani 6 ay di sanırım onun dışında aynı nunarala ile hesap açman fatura adresi aynı PC olması fark etmez Steam ban atmaz Vac oyun anında hile kullaniyormusun ona bakar hileyi PC den silmesen bile ban yemezsin ayrıca hwid ban yok Steam de aynı PC den hesap açabilirsin
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı