CS:GO 144 FPS sabitlenmiyor

hasann gg

Hectopat
Daha fazla  
Fps_max 144 yapınca FPS 139 kadar düşüyor. Fakat benim fps_max 0 yapınca 400 FPS alıyorum. Sabitlenmiyor. Valorant'ta böyle bir sıkıntı yok.

Ah hocam yine yanlış anlamışsınız. Dedim ki, ayarlardan dikey eşitleme (V-Sync) açın, yani monitörün Hertz değerine sabitleniyor. Sonra da fps_max 144 yazınca 139 FPS civarı aldığı için fps_max 0 yazmasını önerdim. Fps_max 0 yazınca otomatik olarak oyun en yüksek FPS değerini almaya çalışacak, fakat V-Sync izin vermediği için maksimum 144 almış olacak. Umarım anlatabilmişimdir.

Ben seni anlıyorum hocam.

Ben güvenli modu kapatmadan kullanıyorum. Bende farklı bir durum mu mevcut? Bahsettiğim programların ne amaçla kullanıldığından haberiniz var mı acaba?

Konsola ''allow_third_party_software'' bu kodu yapıştırınca aşağıda 1 mi yazıyor 0 mı? Riva Tuner programını kullanmak için ya bu kodun açık olması gerekir ya da başlatma seçeneklerine kod girilmesi gerekir. Onun haricinde başka bir yol var mı bilmiyorum.

Konsola "allow_third_party_software" bu kodu yapıştırınca aşağıda 1 mi yazıyor 0 mı? Riva tuner programını kullanmak için ya bu kodun açık olması gerekir ya da başlatma seçeneklerine kod girilmesi gerekir. Onun haricinde başka bir yol var mı bilmiyorum.

Şimdi kontrol edeceğim. Tekrardan yazarım mesaja.

@Olga666 Hocam verdiğiniz komut “unknown command” olarak gözüktü.

4nshot_1.jpg

Hocam garip geldi doğrusu, oyunda hangi programı kullanıyordunuz? MSI Afterburner veya riva tuner ise bir anlam veremedim, sanırım artık izin veriliyor.

Ben de anlamadım hocam :D Evet MSI Afterburner ve RivaTuner açık.

Ah hocam yine yanlış anlamışsınız. Dedim ki, ayarlardan dikey eşitleme (Vsync) açın, yani monitörün hertz değerine sabitleniyor. Sonra da fps_max 144 yazınca 139 FPS civarı aldığı için fps_max 0 yazmasını önerdim. fps_max 0 yazınca otomatik olarak oyun en yüksek FPS değerini almaya çalışacak, fakat vsync izin vermediği için maksimum 144 almış olacak. Umarım anlatabilmişimdir.

Ayrıca bir diğer çözüm de sayın @Silinen üye ve @southwest hocamın dediği.
CS:GO'da dikey eşitlemeyi açınca 75'e sabitlemiyor bende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı