CS:GO aim alıştırması nasıl yapılır?

Merhaba, haftada 4 gün filan CS giriyorum akşamları. Her girdiğimde de 15-20 dakika elimi alıştırıyorum. Ama maça girdiğimde adam vuramıyorum. Neyi yanlış yapıyor olabilirim? 4-5 saat oynadıktan sonra maç girdiğimde 35 bile vurduğum oldu. (benim için yüksek bir sayı.) Yani potansiyel var. Ama 15-20 dakikada adam vuramıyorum. Arkadaşım 5 dakika çalışma ile 30 vuruyor. Bu aim çalışmanın bir taktiği filan mı var? Ben düz girip botlara HS atmaya çalışıyorum. Son bir sorum olacaktı. Her girdiğimde sens ayarımı kaybediyorum. Örnek veriyorum, adam Cross'un 30M solunda diyelim. Ben oyuna her yeni gün sonradan girince aim 20 veya 40 m götürüyorum. Biraz oynadıktan sonra buna alışıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Botlarla oynamak yerine ölüm maçını tercih et.

Atölye modlarının yanında only hs sunucuları var ve özel sunucuların dm maçları var. Sürekli olarak aynı sens ve dpi ayarında oynarsanız daha kolay alışabilirsiniz. Bazı insanlar daha kolay alışırken bazıları daha geç alışabiliyor bu durum normal. Eğer iyi bir şekilde oynamak istiyorsanız sürekli olarak antrenman yapın.

Dostum aim çalışmasını her gün düzenli olarak yapman lazım. Yıllardır CS 1.6 ve CS:GO oynadım. Aimini güzelleştirmek istiyorsan kendine güzel bir Crosshair seç küçük olsun biraz. Sensivityi düşürebildiğin kadar düşür. Bir de aim_training mapında a-D peek atmaya çalış Shift ile peek atmak sorun çıkartır. Peek dediğim duvardan çıktıktan sonra adamla karşılaşma anın. Hızlı davranırsan ve bilekten oynayıp fareyi sağlam tutarsan oyunu 3-5 ayda sağlam oynarsın.

Merhaba, haftada 4 gün filan CS giriyorum akşamları. Her girdiğimde de 15-20 dakika elimi alıştırıyorum. Ama maça girdiğimde adam vuramıyorum. Neyi yanlış yapıyor olabilirim? 4-5 saat oynadıktan sonra maç girdiğimde 35 bile vurduğum oldu. (benim için yüksek bir sayı.) Yani potansiyel var. Ama 15-20 dakikada adam vuramıyorum. Arkadaşım 5 dakika çalışma ile 30 vuruyor. Bu aim çalışmanın bir taktiği filan mı var? Ben düz girip botlara HS atmaya çalışıyorum. Son bir sorum olacaktı. Her girdiğimde sens ayarımı kaybediyorum. Örnek veriyorum, adam Cross'un 30M solunda diyelim. Ben oyuna her yeni gün sonradan girince aim 20 veya 40 m götürüyorum. Biraz oynadıktan sonra buna alışıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

YouTube'de bir video var bu makaleyle alakalı ve kanal sahibi en iyi sens ayarını bulmakla alakalı da bir video çekmiş. Attığım linkten detaylara ulaşabilirsin;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube'de bir video var bu makaleyle alakalı ve kanal sahibi, en iyi sens ayarını bulmakla alakalı da bir video çekmiş. Attığım linkten detaylara ulaşabilirsin;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşırı saçma bir video adamın kafasına crosshair koyup sağa sola git. aimini botların kafasında gezdir :D inan gerek yok.

Aşırı saçma bir video adamın kafasına crosshair koyup sağa sola git. aimini botların kafasında gezdir :D inan gerek yok.
Muscle memory denilen bir şey var, kendisi onu geliştirmemiz amacıyla tavsiye veriyor. Ayrıca sizin verdiğiniz tavsiyede de "hassasiyeti düşürebildiğin kadar düşür" ve "kendine küçük bir cross seç" tavsiyeleri yanlış, herkesin kendine göre bir tarzı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı