CS:GO aim nasıl geliştirilir?

• Konuyu başlatan Z3dO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 866

Z3dO

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Geforce RTX 4060
Intel i7-13700H
CS:GO'ya sardım bu aralar seçkin falan var, 80-90-100 FPS alıyorum. 60 Hertz. Biraz FPS yüksek değil ama her gün aim çalışıyorum ama çok saçma adamlar geliyor Deagle ile saçma tekler atıyorlar her zaman çalıştığım. One tap alıştırmasını maçta yapamıyorum elim ayağıma dolaşıyor, eli alsam maçı kazanıyorduk yoldaşta ama her zaman antrenmanda yaptığım vuruşu yapamadığım için gitti ve gerçekten kendimi kötü hissettim bir çözüm önerisi var mıdır? İllaki bilgisayarın mı iyi olması gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu aralar CS:GO'nun elosu çok farklı. Yani kendi moralinizi bozmanıza gerek yok çalışmaya devam edeceksiniz. Şahsi fikrime göre en az 3-4 kişi olmadan rekabetçi girilmez.

CS:GO'ya sardım bu aralar seçkin falan var, 80-90-100 FPS alıyorum. 60 Hertz. Biraz FPS yüksek değil ama her gün aim çalışıyorum ama çok saçma adamlar geliyor Deagle ile saçma tekler atıyorlar her zaman çalıştığım. One tap alıştırmasını maçta yapamıyorum elim ayağıma dolaşıyor, eli alsam maçı kazanıyorduk yoldaşta ama her zaman antrenmanda yaptığım vuruşu yapamadığım için gitti ve gerçekten kendimi kötü hissettim bir çözüm önerisi var mıdır? İllaki bilgisayarın mı iyi olması gerek?
Bu makaledeki adımlar ile monitörü overclockla. Belki daha yüksek Hz nin yardımı olur. Ayrıca deli gibi aimlab oyna.

Benzer FPS alan ve monitör hertz'i sizle aynı olup çok iyi oynayan kişiler var çevremde. Kaç saatiniz var oyunda? Kaç rekabetçi maçı kazanmışsınız? Aim geliştirmenin en iyi yolu basit eğlence, KovaaK's ve pratik.

Hurda 60hz monitörüm ve dandik ekipmanlarım bim mousesi ile kartal rütbelerine kadar çıkmıştım. 15+ winstreak vardı. Araya askerlik girince dahada oynamadım. Ama elbette ekipman farkı ve hertz farkı ciddi anlamda oynayışı değiştireceği şüphesiz.

Hergün kısa kısa aimlab alıştırmaları ve uygun topluluk sunucuları mutlaka etkisi olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı