CS:GO ban yedim

Yer
Konya, Türkiye.
Daha fazla  
Evet oyunda hile kullanmadığım halde ban yedim, oyunu yaklaşık 1.5 aydır oynamıyordum dün arkadaşım davet edince troll bir yoldaş maçı atalım dedik zaten rankımın süresi geçmişti, maça girdik Full shotgun oynuyoruz birkaç kere flick shot falan attım adamlar hile falan dedi ama uzun süre oynamadığım için girdiğimiz 2 (3'te olabilir) maçıda kaybettik, bugün profilime girdiğimde adamın biri yorum yazmıştı "nice ban" diye, profile baktığımda gerçektende ban yemiş olduğumu gördüm, isteyenlere rekabetçi maç linkini atabilirim hile falan kullanmamıştım ne yapacağım şimdi ben?
Profilim: Steam Community :: Виктор Резнов
Hesabım birçok kişi için değersiz olabilir ama benim için değerli, yoldaşta Global Elite olmuştum.
Sanırım Overwatch olayını silverlar yapıyor.

(Imla için üzgünüm)
20200121204317_1.jpg

Ben şimdi bu arkadaşların dediğini anlamadım. 3.parti yazılım bulunmadan ban atılmaz diyorsunuz da o zaman Overwatch neden var? Ne işe yarıyor? Valve Overwatch yapan kullanıcılara güvenmiyorsa Overwatch diye bir şey neden var ve tam olarak ne işlevi görüyor?

Her halükarda, Overwatch'dan bu adam hileci çıksa da çıkmasa da Valve oyun dosyalarına bakıp ona göre karar verecekse Overwatch'ın önemi ne ben onu çözemedim :D

Arkadaşlar belli ki Overwatch 100 veya 50 kişinin "hile" olarak adlandırmasına göre ceza kesiyor, aksi taktirde Overwatch dediğimiz şeyin bir önemi kalmazdı ki? Ben çok az CS:GO oynadım yanlış düşünüyor olabilirim ancak mantıklı düşündüğünüz zaman siz kendi söylediklerinizle Overwatch denen özelliği çöpe atıyorsunuz, önemsiz olduğunu söylüyorsunuz. Eğer Valve her halükarda 3.parti yazılım var mı yok mu diye kontrol edecekse Overwatch diye bir sistem olmazdı, yapardı kontrolünü varsa banı basardı Overwatch'a gerek var mı?

Overwatch'a gerek var mı?

Var, çünkü böyle durumlarda daha hızlı müdahale edebiliyorlar. VAC sistemi yasaklamaları her zaman anında vermez, veremez. Ücretli hileleri veya güncel hileleri anında tespit edemez. Böyle bir durumda da Overwatch devreye giriyor.

normal değil mi?

Maçları yüzlerce adam izliyor. Kararı da puanlaması en yüksek, en tecrübeli müfettişlerin kararına göre veriyorlar. Siz boşuna rütbeye takılıyorsunuz.

Yasaklamanız birkaç gün içinde VAC yasağına dönüştürülürse ne olduğu ortaya çıkar zaten. Ben %99,9 eminim VAC yasağına dönüşeceğinden. Bundan önceki konularda da yanılmamıştım.

Her halükarda, Overwatch'dan bu adam hileci çıksa da çıkmasa da Valve oyun dosyalarına bakıp ona göre karar verecekse Overwatch'ın önemi ne ben onu çözemedim :D
Overwatch'da da dosya bulunmadan ban atılmaz. Dosya bulunmadan ban atılması, sadece oyunbozanlık için geçerli.

Ben şimdi bu arkadaşların dediğini anlamadım. 3.parti yazılım bulunmadan ban atılmaz diyorsunuz da o zaman Overwatch neden var? Ne işe yarıyor? Valve Overwatch yapan kullanıcılara güvenmiyorsa Overwatch diye bir şey neden var ve tam olarak ne işlevi görüyor?

Her halükarda, Overwatch'dan bu adam hileci çıksa da çıkmasa da Valve oyun dosyalarına bakıp ona göre karar verecekse Overwatch'ın önemi ne ben onu çözemedim :D.

Arkadaşlar belli ki Overwatch 100 veya 50 kişinin "hile" olarak adlandırmasına göre ceza kesiyor, aksi taktirde Overwatch dediğimiz şeyin bir önemi kalmazdı ki? Ben çok az CS:GO oynadım yanlış düşünüyor olabilirim ancak mantıklı düşündüğünüz zaman siz kendi söylediklerinizle Overwatch denen özelliği çöpe atıyorsunuz, önemsiz olduğunu söylüyorsunuz. Eğer Valve her halükarda 3.parti yazılım var mı yok mu diye kontrol edecekse Overwatch diye bir sistem olmazdı, yapardı kontrolünü varsa banı basardı Overwatch'a gerek var mı?

O zaman Oyunu bilmeyen nova elolarını overwatchı izletmemeleri lazım adam nova olunca overwatch geliyor hala öyle mi bilmiyorum ama önceden öyleydi adam her halta hile der sonra adam haksız yere ban yer Valve'de böyle bir şey olacağını bildiğinden arkadaşın dediği gibi çoğunluğa dayalı tarama yapıyor.

haksız yere ban yer

O isler öyle islemiyor. Yukarida da dedigim gibi; Karari puanlamasi yüksek ve tecrübeli müfettislere göre veriyorlar. Rütbelere takilmayin fazla. Kaldi ki oyun yasaklamasi alanlari cogu sonradan VAC yasaklamasi da aliyor. Bu da müfettislerin bos yere yasaklama vermedigini gösterir.

Kardeşim yazdıklarımızdan bir şey anladın mı? Overwatch yapan kişilerin üst veya alt düzey olduğunu bilemezsin. İkincisi o kişilerin izlemesiyle ban yemiyorsun. Yazılım dosyası bulunmadan ban atılmaz!
Dostum ben Vac yemedim yazılım deyip durma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı